Γιατί έκαναν ράλυ οι τράπεζες;

The Solon Report ΧΑ 18 Ιουνίου
June 21, 2016
The Solon Report XA 23 Ιουνίου
June 23, 2016

Πριν αρκετό καιρό είχα δώσει ως στόχο διόρθωσης το 61,8% Fibonacci retracement της ανόδου για τις τράπεζες αλλά και όλη την αγορά. Οι τράπεζες τον έπιασαν τον στόχο τους αλλά όχι και οι υπόλοιπες μετοχές.

ALPHA PEIR EUROB ETE

Και τώρα τι; Τέλειωσε η διόρθωση και ξεκινάμε νέα ανοδική κίνηση; Μήπως τελείωσε το 1ο πτωτικό κύμα και απλά κάνουμε μία ανοδική αντίδραση πρίν το 3ο και πιο έντονο πτωτικό; ‘Η μήπως ακόμη είμαστε στο 2ο διορθωτικό κύμα και απλά η άνοδος είναι το κύμα Β αυτής;

Όπως σας έγραψα την προηγούμενη Πέμπτη επέλεξα να βγω από τις σορτ θέσεις μου. Θεωρώ πως με το υπάρχον κλίμα όποια κέρδη μπορούμε να πάρουμε τα παίρνουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα και δεν κυνηγάμε την αγορά…θέλει υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Για αυτό προτιμώ μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πιθανά σενάρια να περιμένω στην άκρη.

ΓΔ fractal map

GDFRACTAL

TITK

titk

EXAE

EXAE

MYTIL

mytil

OTE

ote

ΟΠΑΠ

OPAP

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

GEKterna

Καλή εβδομάδα σε όλους

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.