Δωρεάν πρόσβαση στην νέα υπηρεσία για το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Silver alert για τους αγοραστές στο ΧΑ
October 29, 2014
Η αγορά δεν έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο νέων χαμηλών
November 3, 2014

Αγαπητοί επισκέπτες, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα θα συμμετέχετε στην δωρεάν προώθηση της νέας υπηρεσίας που σκοπεύουμε να προσθέσουμε στις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες.

Με την νέα υπηρεσία  Greek Stock Market analysis, οι συνδρομητές θα λαμβάνουν ένα newsletter 2 φορές την εβδομάδα (Τρίτη κ Πέμπτη) με την ανάλυσή μου για τον FTASE25 και κάθε Τετάρτη με την ανάλυσή μου για μία μετοχή (Μεταξύ 13:00 και 15:00). Στην αρχή η υπηρεσία αυτή θα διατίθεται δωρεάν σε όσους συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα ώστε να συμπεριληφθούν στην λίστα των διευθύνσεων  που θα αποστέλλουμε τις αναλύσεις.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα διατίθεται δωρεάν σε όσους συμπληρώνουν την παρακάτω φόρμα χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ημερονηνία διακοπής της δωρεάν αποστολής. Όταν αποφασιστεί να μετατραπεί σε πληρωμένη υπηρεσία, τα υπάρχοντα μέλη που συμμετείχαν σε αυτή την προωθητική ενέργεια και δοκιμή της νέας υπηρεσίας θα έχουν bonus εγγραφής αν αποφασίσουν να γίνουν συνδρομητές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση ή αν θέλετε να μας προτείνεται ποια μετοχή θα θέλατε να αναλύσουμε στην ενημέρωση της Τρίτης, στείλτε μου ένα e-mail στο greekstocks@trading2day.com.

Η νέα υπηρεσία θα αρχίσει την δωρεάν προώθησή της προς τους ενδιαφερόμενους από τις 4 Νοεμβρίου. Να επισημάνω οτι αν οι συνθήκες το απαιτούν, μπορεί να υπάρξει και 3ο newsletter για τον FTASE25 μέσα στην εβδομάδα.

Προσοχή μήπως σας έρθει e-mail επιβεβαίωσης στο JUNK FOLDERAlexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.