Ελληνικές τράπεζες

Οι τράπεζες λίγο μετά το άνοιγμα…..
June 23, 2016
The Solon Report XA 27 Ιουνίου
June 26, 2016

Χθες βγήκαμε σορτ στις ελληνικές τράπεζες και ειδικότερα στην ΑΛΦΑ που έφτασε στην άνοδο το 61,8% Fibonacci retracement. Σήμερα μετά το BREXIT κλείσαμε την ΑΛΦΑ στο 1,66€. Πλέον έφτασε σε απόσταση αναπνοής από το 61,8% Fibonacci retracement ΌΛΗΣ της ανόδου από το 1,18€.

ALPHA

Και οι υπόλοιπες τράπεζες…..

PEIR EUROB ETE

Την άποψή μου για άλλα χαρτιά όπως ΙΝΛΟΤ ΓΕΚΤΕΡΝΑ ΔΕΗ την ξέρετε εδώ και καιρό από τις αναλύσεις μου….

GEKterna INLOT ppc

Τα fractals και στην ΔΕΗ και στον ΓΔ μας έδωσαν από πολύ νωρίς την κατεύθυνση που θα έπαιρνε ο δείκτης και είχαμε προετοιμαστεί. Ο ΓΔ έχει φτάσει σε πολύ σημαντικά επίπεδα στήριξης και ένας λόγος που έκλεισα τα σορτ μου σήμερα το πρωί ήταν αυτός…επιπλέον δεν ήθελα θέση για το ΣΚ….τέτοια κέρδη και σε τόσο σύντομο διάστημα δεν τα αγνοούμε.

gd2 GDFRACTAL

Μερικά ακόμη διαγράμματα για σκέψη….

VIOH mytil EXAE titk OPAP

καλό σαββατοκύριακο σε όλους….

ΥΓ Αν σας συμβούλευαν πριν το δημοψήφισμα να αγοράζετε…απομακρυνθείτε άμεσα…άσχετος τουλάχιστον αν όχι επικίνδυνος….ο συμβουλάτορας….

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.