Επισκόπηση δωρεάν αναλύσεων για το ΧΑ.

FREE WEEK FOR TRADING2DAY FX
November 6, 2014
DAX to outperform if….
November 7, 2014

Στα παρακάτω links μπορείτε να διαβάσετε όσοι δεν είστε γραμμένοι στην λίστα μας, τα newsletter που στείλαμε Τρίτη- Τετάρτη και σήμερα. Αυτά τα newsletter είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα για να τεστάρω κάποια συστήματα σε συνδυασμό με την τεχνική κ κυματική ανάλυση, με σκοπό κάποια στιγμή στο μέλλον να γίνουν μέρος των υπηρεσιών που θα παρέχει η ιστοσελίδα αυτή.

Newsletter Τρίτης

Newsletter Τετάρτης

Newsletter Πέμπτης

Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στην δωρεάν προσφορά μας και να λαμβάνετε τα ενημερωτικά e-mail συμπληρώστε την φόρμα στην σελίδα αυτή.

Να περιμένετε να σας έρθει μήνυμα επιβεβαίωσης στην διεύθυνση που δηλώσατε και μόνο αφού επιβεβαιώσετε την διεύθυνσή σας, τότε θα είστε στην λίστα για να λαμβάνετε ενημερώσεις. Για οποιαδήποτε απορία έχετε επικοινωνήστε μεσω e-mail στο admin@trading2day.com.

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.