Και συμφωνία και waiver…σύντομα…(διαγράμματα)

Καλημέρα και καλή Παρασκευή σε όλους. Πάει και αυτό…συμφωνία είχαμε…ο Ντράγκι περιμένει το οκ από τους θεσμούς για το waiver, η αγορά παραμένει στα υψηλά της και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θα γίνει από δω και στο εξής. Όλα θα εξαρτηθούν από την υλοποίηση του προγράμματος…πολλοί λένε για ένα ήσυχο καλοκαίρι…κρατάω μικρό καλάθι γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλο θέμα με το δημοψήφισμα στην Αγγλία που μπορεί να επηρρεάσει τα χαρτοφυλάκια διεθνώς. Πάμε τώρα στα δικά μας τα ωραία τα διαγράμματα που χτυπάνε σημαντικότατες αντιστάσεις και κρατιούνται στο όριο πάνω από τις στηρίξεις….

Γενικός

GD

Πίσω σε παλιά λημέρια κρατώντας και την ανοδική πράσινη γραμμή τάσης. Διάσπαση του 650-660 θα δώσει 700-720. Από την άλλη εβδομαδιαίο κλείσιμο κάτω από 636 μας βάζει σε περιπέτειες και διορθωτική φάση προς το 590-600 τουλάχιστον.

Τράπεζες

EUROB ALPHA ETE PEIR

Εκτός τις Εθνικής όλες οι άλλες κρατάνε μέσα στα ανοδικά κανάλια τους.

ΔΕΗ

ppc

Απλά τα πράγματα, τεστάρει σημαντικότατη αντίσταση στο 3,35-3,40€.

ΟΠΑΠ

Ξεκάθαρη η τάση και η στήριξη. Όσο βρίσκεται πάνω από την κόκκινη γραμμή τάσης δεν υπάρχει λόγος για σορτ.

OPAP

ΜΥΤΙΛ

Δεν τον πίστεψα αρκετά και έκλεισα τα λονγκ νωρίς…ποτέ δεν κλείνουμε θέση αν δεν χτυπήσει στοπ ή υπάρχει διαγραμματική δικαιολογία…η μετοχή παραμένει μέσα στο ανοδικό της κανάλι και γράφει υψηλότερα υψηλά και υψηλότερα χαμηλά…απλά τα πράγματα…εμείς και οι  συναισθηματισμοί μας τα κάνουμε δύσκολα.

mytil

Και μερικά ακόμη διαγράμματα

INLOT ELPE GEKterna titk EXAE VIOH

Καλό Σαββατοκύριακο

Leave a Reply