Ταλαιπωρίας συνέχεια…στο ΧΑ.

DAX to outperform if….
November 7, 2014
Daily analysis on Gold and the Dollar index.
November 11, 2014

Με την αγορά να απογοητεύει για άλλη μια φορά, είχα προειδοποιήσει οτι αν δεν διασπαστούν οι αντιστάσεις στον 25αρη το σενάριο με τον πλαγιοτριγωνικό σχηματισμό θα υπερίσχυε και θα  έπρεπε να δούμε πτωτικό γύρισμα. Σήμερα 1 ώρα μετά το άνοιγμα της αγοράς, όσοι με ακολουθούν στον λογαριασμό μου @GreekstocksT2D στο Twitter πήραν το μήνυμα….

TIMESTAMP

Επίσης ενημέρωσα πως η επόμενη στήριξη είναι το 909 και το οποίο λογικά θα κρατηθεί γιατί πιθανότατα η πλάγια τριγωνική κίνηση έχει δρόμο ακόμα. Αν διασπαστεί και αυτή η στήριξη τότε θα δούμε τα προηγούμενα χαμηλά πιο γρήγορα απ’οτι περίμενα.

ase

Όσο κρατάει η αγορά πάνω από αυτή την κόκκινη γραμμή στήριξης, οι ταύροι έχουν κάποιες λιγοστές ελπίδες για ανοδική κίνηση. Αν δεν δούμε αυξημένο τζίρο και διάσπαση του 970 σε πρώτη φάση, τότε μην περιμένουμε και πολλά. Τεχνικά η μεσοπρόθεσμη τάση παραμένει πτωτική με στόχο νέα χαμηλά. Μην ξεχνάτε τον πιο βασικό κανόνα στο trading. Πάντα βάζουμε στοπ. Αν δεν μάθουμε να πουλάμε και με χασούρα, δεν θα μας μείνει τίποτα. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι να μην βάζουν ένα στοπ στην χασούρα τους. Και το φοβερό ποιό είναι? δεν αναρωτιούνται τι κάνουν λάθος…γιατί βέβαια η αγορά είναι λάθος…ποτέ εμείς.

Το δοκιμαστικό newsletter συνεχίζεται. 3 e-mail την εβδομάδα. Τρίτη και Πέμπτη για τον 25αρη, Τετάρτη μία μετοχή. Όποιος ενδιαφέρεται συμπληρώνει το e-mail του παρακάτω και περιμένει επιβεβαιωτικό μήνυμα (κοιτάξτε και το junk folder σας). Όποιος θέλει μου στέλνει και τις μετοχές προς ανάλυση που θα ήθελε να δει. Η ΑΛΦΑ ήταν πρώτη σε ψήφους και γι’ αυτό ήταν η πρώτη μετοχή που βάλαμε στο newsletter. Μάχη μεταξύ ΕΧΑΕ-ΜΥΤΙΛ-ΔΕΗ. Στείλτε μου ποια θα θέλατε να δείτε.Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.