Αλλαγή σκηνικού?

Παιδιά βοήθειαα…
January 27, 2017
Πάμε παρακάτω με νέες παιχτικές ζώνες!
January 30, 2017

Η απότομη πτώση στο ΓΔ την Παρασκευή αλλάζει την εικόνα στο βραχυπρόθεσμο επίπεδο. Στο παρακάτω διάγραμμα βλέπουμε το χαμηλότερο υψηλό στο σημείο C (664 μονάδες) και την απότομη πτώση η οποία παραβίασε το χαμηλό στο σημείο Β (636 μονάδες). Η πτώση μπορεί εύκολα να συνεχιστεί έως το σημείο D στις 609-610 μονάδες. Δεν θέλουμε να χάσουμε την πράσινη ζώνη στήριξης και των χαμηλών στις 600-603 μονάδες, διότι η πτώση θα μπορούσε εύκολα να επιταχυνθεί.

ASE

Τα αρμονικά σενάρια παραμένουν θετικά όσο βρισκόμαστε πάνω από τις 600 μονάδες (πρώτο σενάριο) ή τις 550 μονάδες (δεύτερο σενάριο). Παρακάτω δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για την μεσοπρόθεσμη εικόνα του δείκτη.ASE 2

Το επιτόκιο του δεκαετές ομολόγου συνεχίζει την καθοδική πορεία του χωρίς ακόμα να έχει κάποια σημαντική αλλαγή. Η ανοδική διάσπαση του τελευταίου τριγώνου θα μπορούσε όμως να αλλάξει την εικόνα.

 Greek Bond

Βραχυπρόθεσμη αλλαγή έχουμε όμως στην ΔΕΗ με την διάσπαση του χαμηλού στα 2,73€, όπου είχαμε το stop. Οι καθοδικοί στόχοι είναι πλέον στις ζώνες 2,61-2,70€ και 2,13-2,33€.

PPC

Το ίδιο ισχύει και για τον Ελλάκτωρα ο οποίος έσπασε τον διπλό πυθμένα στα 1,13 όπου είχαμε το stop και κατευθύνεται πλέον προς τα 1,09 ή ακόμα και 1,05€.

 Ellaktor

Η ΑΡΑΙΓ  με την ολοκλήρωση του σχηματισμού reciprocal XABG προχώρησε σε μια μικρή άνοδο έως τα 6,86€ . Από τότε οι πωλητές άρχισαν να πιέζουν την τιμή. Μια διόρθωση θα μπορούσε να φτάσει έως τα 6,35-6,47€.

Araig2

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com