Ανάλυση και ξεκάθαρες ιδέες…..στο Trading2day.com

Χωρίς πλάνο…περπατάς σε ναρκοπέδιο….
June 13, 2017
Σε γενικές γραμμές..πολύ καλά…αλλά και Νέα σήματα..
June 14, 2017

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα ξεκλείδωσα 2 συνδρομητικά άρθρα (εδώ και εδώ) όταν η αγορά και οι τράπεζες έπεφταν τέλος Μαίου, εμείς ακολουθούσαμε το πλάνο μας και αγοράζαμε. Μπορεί να παρουσιάζουμε αναλύσεις  πολλές φορές με αντικρουόμενα σενάρια αλλά πάντα έχουμε ένα πλάνο και στους συνδρομητές μας τονίζουμε τις προτιμήσεις μας αλλά και τις πράξεις που πραγματοποιούμε σε (σχεδόν) πραγματικό χρόνο…πράξεις που γίνονται με πραγματικά χρήματα και με ξεκάθαρες προτάσεις. Αγοράζω ΕΤΕ όταν γίνει αυτό…πουλάω όταν γίνει το άλλο..πουλάω σε αυτή την τιμή, στοπ εκεί…όχι θα και μπορεί και θα δούμε….Ξεκάθαρα πράγματα…βγαίνουμε μπροστά χωρίς φόβο και με εμπιστοσύνη στις ιδέες και την ανάλυσή μας…..εδώ θα διαβάζετε ξεκάθαρα πράγματα……οι συνδρομητές δεν θα είναι περισσότερο μπερδεμένοι μετά την ανάγνωση του καθημερινού άρθρου αλλά θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα πως κινούμαι στην αγορά.

 

Δεν προσποιούμαστε και δεν κρύβουμε και τις κακές μας επιλογές…γιατί εννοείται πως υπάρχουν και αυτές….στην διάθεσή σας για συνεργασία αλλά και για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε για τις συνδρομές (στείλτε μου μήνυμα στο admin@trading2day.com).

 

Με εκτίμηση

 

Υφαντής Αλέξανδρος

Chief Editor του Trading2day.com

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.