Ανάλυση στην CENER

Καλημέρα σε όλους. Για ένα φίλο που μου ζήτησε να δω την CENER.

Με την διάσπαση του 1,10€ λανθασμένα την περίμενα κάτω από το 1€….γιατί νόμιζα οτι πήγαινε να κάνει προωθητική πτώση. Τελικά η δομή της πτώσης από το 1,60€ το πιο πιθανό είναι να είναι διορθωτικής φύσης και να έχει τελειώσει. Η ανοδική διάσπαση της κατερχόμενης κόκκινης γραμμής είναι ένα συν υπέρ των ταύρων. Αν διασπαστεί και το μαύρο κανάλι και η τιμή ξεπεράσει και το 1,30€, τότε δεν αποκλείω νέο ανοδικό κύμα για την μετοχή. Θέλει πολύ προσοχή στην δομή της ανόδου.

 

Ιδανικά η τιμή δεν πρέπει να ξαναπέσει κάτω  από το 1,15€. Πρέπει να συνεχίσει να κάνει υψηλότερα υψηλά και υψηλότερα χαμηλά. Πολύ πιθανό ακόμη να μην έχει ολοκληρωθεί το πρώτο ανοδικό κύμα. Λίγο υπομονή. Βραχυπρόθεσμα ένα γύρισμα προς το 1,20-1,18€ δεν το αποκλείω πριν συνεχίσει ανοδικά. Ιδανικά θα γυρίσει προς το 1,20€ και μετά θα πάει να σπάσει το 1,30€. Το απαισιόδοξο σενάριο λέει απόρριψη στο 1,27-1,30€ και ξανά πίσω στο 1,10-1,15€.

Οι ταλαντωτές δεν μου δείχνουν σε ημερήσιο κούραση ή υπεραγορασμένα επίπεδα. Θεωρώ πως ένα γύρισμα θα ήταν υγιές και καλό για να πάρει φόρα για ψηλότερα.

 

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους

Leave a Reply