Ανάμεικτα σήματα….

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Καλημέρα σας,

ΒΙΟΧΑΛΚΟ, σπάει το 3,06€ και ενώ κανονικά θα έπρεπε να κλείσω την σορτ θέση με ζημιά, παίρνω το ρίσκο και περιμένω….τι περιμένω; Επειδή πιστεύω οτι όλη η αγορά έκανε πάνω κύμα Β, έτσι νομίζω οτι κάνει και η ΒΙΟΧΑΛΚΟ…παρατηρούσα την δομή της ανόδου της και δεν είναι προωθητική…τι σημαίνει αυτό; οτι μπορεί να πάει και 3,10-3,15 (όχι πάνω από τα υψηλά της) και μετά να δώσει κύμα C σε νέο χαμηλό και να ολοκληρώσει την διόρθωση όπως περιμένω και από την υπόλοιπη αγορά…παίρνω λοιπόν το ρίσκο και αναπροσαρμόζω την στρατηγική και παραμένω σορτ.

Επίσης στα επίπεδα 3,07-3,06€ το 2ο κομμάτι ανόδου είναι ίσο με το πρώτο από το 2,74€ στο 2,97€. Οπότε κάνουμε λίγο υπομονή και μπορεί να δούμε αντιστροφή της τάσης από τα τρέχοντα επίπεδα….σημαντικό να διασπαστεί το 2,95-2,91€. Εκεί είναι η στήριξη και το στοπ για τους λονγκ.

Σε γενικές γραμμές η αγορά νοιώθω οτι ετοιμάζει διορθωσούλα….σορτάραμε χθες ΕΥΡΩΒ καθώς χτύπαγε την αντίστασή της και κάνει χαμηλότερα υψηλά και χαμηλότερα χαμηλά…με διάσπαση του 0,89€ έχουμε ενεργοποίηση ΩΚΩ.

Γενικός και τραπεζικός

Σα να έχουν πάρει φόρα να πηδήξουν στα βαθειά….για να δούμε…τα βραχυπρόθεσμα σημεία στήριξης κρατάνε. Νομίζω οτι αν και όταν θα πέσουμε….θα είναι με δικαιολογία το εξωτερικό και όχι κάτι δικό μας…δεν νομίζω δηλαδή οτι το ανοδικό momentum που έχουμε θα αλλάξει ή έχει τερματίσει…απλά χρωστάει μία διόρθωση προς 790-750 (πιο πιθανό το 790). Μέχρι τότε υπομονή….

 

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply