Ανοδική διάσπαση?

Το πλάνο μέχρι τέλους του μήνα
September 20, 2016
Does FEYE has the fire to rise?
September 22, 2016

Καλημέρα σε όλους, όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτησή μου η αγορά έπρεπε να αντιδράσει τουλάχιστον προς το 570 του ΓΔ όπου έχουμε την πρώτη σημαντική αντίσταση πρίν το 585. Τα είπαμε άλλωστε πως μέχρι τέλος του μήνα περιμένω ανοδική κίνηση.

Στις θέσεις μου τώρα.Η ΑΛΦΑ έσπασε ανοδικά το 1,58€ που είχα δώσει ως σημείο επιβεβαίωσης της αντιστροφής. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αγοράσω στο 1,50€ και κάτω όπως ειχα πει στην τελευταία ανάρτησή μου αλλά τουλάχιστον μπήκα στο 0,47€ στην ΕΥΡΩΒ.

alpha

Η ΑΛΦΑ σπάει ανοδικά την πτωτική σφήνα. Περιμένω τουλάχιστον να δει το 1,73-1,75€. Στοπ το 1,49€. Η ΕΥΡΩΒ σπάει και αυτή το πτωτικό της κανάλι. Στοπ το 0,464€. Στόχος το 0,55 τουλάχιστον.

eurob

Ο ΟΤΕ αν και πάτησε καλά δεν έχει δείξει διάθεση ανοδική. Αυτό θα γίνει με την ανοδική διάσπαση του 8,12€ που θα τον στείλει στο 8,47€ τουλάχιστον. Στοπ το 7,75€.

ote-1

Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει να ανεβαίνει και να μην επιβεβαιώνεται η ανοδική του τάση από τους ταλαντωτές ή κυματικά οτι θα υπάρξει συνέχεια για αυτό τον λόγο στο 7,69€ ενίσχυσα την σορτ θέση μου.

opap

Ο Γενικός δείκτης έχει ήδη φτάσει στο 570. Μία παύση στην άνοδο σε αυτά τα επίπεδα είναι λογική. Τα σημάδια αντιστροφής από τις τράπεζες μου δείχνουν οτι μπορεί να ξανατεστάρουμε το 585. Υπομονή λοιπόν. Πτωτική διάσπαση του 560 δεν θα είναι καλό σημάδι για τους λονγκ.

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.