Από την απόλυτη μαυρίλα….στο όλα τέλεια στην αγορά

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Καλημέρα σε όλους. Όλοι στις 710 μονάδες καταστροφολογούσαν…οκ όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι και ειδικά αυτοί που λέω εγώ ‘oldsofocleous’….στις 850 μονάδες ξύπνησαν κάτι ζόμπι μετοχές, κάνει ράλυ ο Κόκκαλης και οι τράπεζες από πλευρά απόδοσης είναι κολλημένες στα υψηλά τους. Το timing με τα σορτ μου ήταν λάθος γιατί προέτρεξα να πιάσω κορυφή…αλλά τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε….πάλι καλά που κρατήσαμε κάποια λονγκ και αντισταθμίστηκε κάπως η χασούρα. Από τα τωρινά επίπεδα θεωρώ σχεδόν σίγουρη την επιστροφή στις 820 μονάδες…το μεγάλο ερώτημα είναι….

θα κάνουμε 4ο κύμα ή διορθώσαμε ως κύμα 2( ή Β) την πτώση (προωθητική) από τα υψηλά του καλοκαιριού και απλά στο 2ο αυτό κύμα έτρεξαν μετοχές που δεν είχαν τρέξει 2 χρόνια τώρα?

Γενικός

Αν χαθεί το μεσοπρόθεσμο ανοδικό κανάλι τότε οι πιθανότητες να κάνουμε κύμα 4 μειώνονται. Για την ώρα το πάνω χέρι το έχουν οι λονγκ απλά θέλει για μένα ελάφρυνση θέσεων γιατί ένα γύρισμα ως κύμα 4 είναι απολύτως δικαιολογημένο και θεμιτό για να πάρει μεγαλύτερη δύναμη  προς τα πάνω.

FTASE

Σε βραχυπρόθεσμο ανοδικό κανάλι με  στήριξη το 2167. Στόχος το μεσοπρόθεσμο ανοδικό κανάλι όπως δείχνω παραπάνω.

ΕΧΑΕ

Συνεχίζω να περιμένω γύρισμα προς τα 5€ τουλάχιστον. Η πτώση από τα υψηλά για μένα είναι προωθητική και η άνοδος που ζούμε το κύμα 2 ή στην καλύτερη κύμα Β. Αν δούμε γύρισμα πτωτικό και σταμάτημα γύρω από τα 5€ τότε μάλλον θα είμαι λάθος.

ΑΝΕΜΟΣ

Πολύ πιθανό να έχει ανοδική συνέχεια ώς επέκταση του 5ου κύματος, αλλά όπως και να έχει θέλει προσοχή γιατί πάει να ολοκληρώσει 5 κύματα από τα χαμηλά του. Οι μακροπρόθεσμοι θα έχουν πιστεύω πολύ καλύτερες ευκαιρίες για επανείσοδο στο μέλλον.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Έβαλα το μηνιαίο διάγραμμα για να τονίσω 2 σημαντικά σημεία. Ένα είναι η πρώτη μακροχρόνια αντίσταση προς το 2,5-2,80€. Επόμενο σημείο για σημείωση είναι η 2η μακροχρόνια πτωτική γραμμή τάσης στα 6,80€. Τι ρισκάρουμε για το θετικό σενάριο και αποδόσεις άνω του 100%??? Ρισκάρουμε 23% και να μην χάσει το 1,50€.

Αυτά από μένα σήμερα…αν αλλάξει κάτι στο χαρτοφυλάκιο εννοείται θα ενημερώσω με bonus άρθρο…καλή συνέχεια σε όλους

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply