Αυτοματοποιημένα σήματα για το ΧΑ ΔΩΡΕΑΝ

Equities battling with the waves
June 26, 2018
Νέα θέση στο χαρτοφυλάκιο
June 27, 2018

Καλησπέρα σε όλους. Δοκιμάζω ένα αυτοματοποιημένο σύστημα για τις μετοχές του ΧΑ και θα ήθελα να μοιραστώ με εσάς και όσους ενδιαφέρει τα διαγράμματα και τα σήματα που λαμβάνω. Παρακάτω δείχνω κάποια από τα διαγράμματα στα οποία χρησιμοποιώ το σύστημα που προσπαθώ να τελειοποιήσω. Στο σύστημα αυτό φαίνονται μόνο 2 από τις παραμέτρους και όχι όλες. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε στο e-mail σας δωρεάν ένα e-mail με τέτοια διαγράμματα παρακαλώ ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Κάντε κλικ ΕΔΩ και συμπληρώστε το μέιλ σας

Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση και καμία χρέωση για να λαμβάνετε το e-mail με τα διαγράμματα. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός e-mail που θα λαμβάνετε, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες μετοχές και δείκτες που θα λαμβάνετε πάντα. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τον φόρτο εργασίας. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη μέρα της εβδομάδας που θα έρχονται τα e-mail. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο συνεπής γίνεται.

 

Αν θέλετε κάποια μετοχή να συμπεριληφθεί στο newsletter στείλτε μου μέιλ στο greekstocks@trading2day.com

 

Καλή συνέχεια σε όλους

 

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.