ΧΑ-διαγράμματα

Καλοκαιρινή συσσώρευση
August 7, 2016
Can USDCAD see 1.20?
August 22, 2016

Προσωπικά, δεν θεωρώ πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από το τελευταίο άρθρο μου. Η αδιαφορία από την πλειοψηφία των επενδυτών, μικρών η μεγάλων είναι χαρακτηριστική. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνει το νόημα η κάθε μελέτη ή εκτίμηση από πλευρά μας.

Συνεπώς δεν χάνω χρόνο με πολλά σχόλια. Τα διάγραμμα μιλούν από μόνα τους. Ας δούμε τον Γενικό Δείκτη ο οποίος σχηματίζει ένα τριγωνάκι με κάποια ανεκτή συμμετρία. Οι στόχοι φαίνονται σε περίπτωση διάσπασης προς σε κάθε κατεύθυνση.

ΓΔ

γδ 20816

 

Εάν θυμάστε πως το μόνο που έιχα βρεί σαν πιθανή επιλογή ήταν το παρακάτω χαρτί, τα ΕΛΠΕ. Εδωσαν κάποια σεντς αλλά φυσικά δεν κατάφεραν να φθάσουν τον στόχο τους..Πως άλλωστε με τέτοιο όγκο!! Αλλά πάλι καλα θα έλεγα..

ΕΛΠΕ

ΕΛΠΕ 20816

 

 

Η ΕΤΕ παραμένει σε ατασική φάση μέσα σε ένα  μεγάλο ευρος τιμών. Έχει σαφώς καλύτερη συμπεριφορα απο τις υπόλοιπες τράπεζες.

ΕΤΕ

ΕΤΕ 20816

 

Η ΔΕΗ δεν άλλαξε συμπεριφορά. Μέσα σε range.

ΔΕΗ

δεη 20816

Ενώ ο ΟΤΕ έχει ορίσει δυο σημαντικά όρια τα οποία πρέπει να προσέξουμε πολύ. Θεωρώ πως όποιο σπάσει θα δώσει τους στόχους που έχω δώσει στο διαγραμμα.

ΟΤΕ

ΟΤΕ 20816

Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω καθώς ελπίζουμε απο Δευτέρα να υπάρξει κάποιο πιο έντονο ενδιαφέρον για την αγορά.

Καλή εβδομάδα..Καλό trading!!

THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.