Κλείσιμο θέσης
November 9, 2017
NatGas in danger of pull back towards 3.01
November 10, 2017

Έντονες πιέσεις στην αγορά. Απογοήτευση στην ΛΑΜΔΑ (-7.44%), οι τράπεζες γράφουν νέα χαμηλά (-1,98%) και ο Γενικός Δείκτης ακολουθεί το κυματικό μας πλάνο για νέα χαμηλά. Περιμένω το χαμηλό να γίνει μεταξύ 716 και 684 μονάδων.

Εδώ και καιρό στα συνδρομητικά άρθρα είχα επισημάνει οτι η άνοδος από τις 725 μονάδες ΔΕΝ ήταν προωθητική…και οτι πιθανότερα κάναμε 4ο κύμα. Οι συνδρομητές μας προστατεύθηκαν και φυσικά ενώ παραμένουμε αισιόδοξοι για την αγορά, τράπεζες δεν ακουμπήσαμε….και όπως έγραψα και την Τρίτη…..

Οι τράπεζες αρχίζουν και πιάνουν τους στόχους τους….Σιγά σιγά ολοκληρώνεται το puzzle….θεωρώ πως και η αρχή της επόμενης εβδομάδας θα είναι πτωτική…αλλά σύντομα θα δούμε την ολοκλήρωση του πτωτικού κύματος και την ανοδική αντίδραση η οποία στην καλύτερη περίπτωση να είναι Β του 4 και όχι 2….πολύ νωρίς ακόμη για αυτή την κουβέντα…..εδώ θα είμαστε να το αναλύσουμε. Όπως και να έχει, η αγορά έχει ψωμιά και για το πάνω και για το κάτω….δυστυχώς το κάτω όμως θα έχει λογικά και άλλες χείρότερες συνέπειες για την ζωή μας και μακάρι με κάποιο μαγικό τρόπο (μόνο η μαγεία είναι πλέον λύση) να τις αποφύγουμε…

 

καλή συνέχεια σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.