ΔΕΗ – ΟΤΕ -ΕΛΛΑΚΤΩΡ – ΕΥΔΑΠ

 

Καλημέρα σας. Σήμερα κοιτάμε 4 μετοχές με διαφορετικό προφίλ η κάθε μία ικανοποιώντας όλα τα γούστα (χθες πιάσαμε τις τράπεζες).

ΔΕΗ

Απίστευτη κατηφόρα ( με πλήγωσε και μένα). Σε πτωτικό κανάλι…και με διάθεση να τεστάρει το άνω όριο του καναλιού κοντά στο 1,39€. Στήριξη έχει το 1,16€ αλλά αν σπάσει το 1,19€ θεωρώ πως ξεκινάει για νέα χαμηλά.

ΟΤΕ

Τα λέμε συχνά για τον ΟΤΕ αφού εκεί είμαστε σορτ. Με το σημερινό νέο υψηλό που έκανε ανεβαίνει το στοπ για τους λονγκ στο 9,70€ από 9,50€. Οπότε εμείς οι σορτ θέλουμε να σπάσει το 9.70€ για να πάει προς τα 9€ και να κλείσουμε θέση. Δεν θέλουμε νέα τοπικά υψηλά.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Όσο κρατάει πάνω από το 1,24€ έχει δυνατότητες να δει και το 1,41-43€. Αν χάσει το 1,24€ τότε μάλλον θα εκπληρωθεί ο 2ο στόχος που είχαμε θέσει το 1,10€ και ίσως χαμηλότερα.

ΕΥΔΑΠ

Είχα επισημάνει σε προηγούμενο άρθρο την σημαντικότητα του 4,90-5€.  Όσο παραμένει πάνω από τα 5€, μπορεί και να δώσει προς το 5,35-5,40€. Αν χάσει τα 5€ θα κινδυνεύσει να δει προς το 4,50€….

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ

Το κλείσιμο πάνω από τις 640 μονάδες αρχίζει και χτυπάει καμπανάκια για τους σορτ βάση του αυτοματοποιημένου συστήματός μας. Δεν θεωρώ πως γύρισε η τάση σε ουδέτερη, απλά δίνω μία μέρα ακόμη διορία για να δούμε πόσο σημαντική είναι αυτή η διάσπαση.

Περισσότερα αύριο….καλή συνέχεια

 

Leave a Reply