Διαγράμματα και σκέψεις

Καλημέρα σε όλους. Με τον ΓΔ λίγο πάνω από τις 600 μονάδες…..τις τράπεζες να είναι στα χαμηλά τους…τα βαριά χαρτιά να πέφτουν ένα ένα με τη σειρά και όχι όλα μαζί …..(ΟΤΕ…ΟΠΑΠ…ΕΕΕ…ΜΠΕΛΑ…ΜΟΗ….) αλλά τον τζίρο ισχνό…ναι μέν δεν είναι αυτό το ιδανικό setup για μένα για δημιουργία πάτου…αλλά μήπως πρώτα έχουμε κανένα νέο ράλλυ στις τράπεζες? Αν με κάτι θα έκανα γρήγορο trading αυτή την εποχή θα ήταν οι τράπεζες…..Κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες πάντα….

ΑΛΦΑ

Δεν γράφει νέα χαμηλά. Συν ένα. Παραμένει μέσα σε πτωτικό κανάλι. Πλην ένα. Απορρίφθηκε στο Ichimoku cloud. Πλην 2. Τι θέλουμε τώρα για να το ισορροπήσουν οι ταύροι? ένα νέο υψηλό με διάσπαση καναλιού και Ichimoku cloud θα είναι σούπερ συνδυασμός. Στοπ το σορτ τα πρόσφατα υψηλά.

ΠΕΙΡ

Όπως και στο 4ωρο έτσι και στο ημερήσιο οι αποκλίσεις με αποτρέπουν να κοιτάξω προς την σορτ μεριά. Οι αποκλίσεις βέβαια όπως έχουμε πει πολλές φορές δεν σημαίνουν οτι είδαμε το χαμηλό. Συνήθως κρασαρίσματα στις αγορές έρχονται από τα υπερπουλημένα επίπεδα στους ταλαντωτές. Αν δούμε όμως σημάδια ανάκαμψης….υψηλότερα υψηλά και υψηλότερα χαμηλά παίρνουνμε το μήνυμα οτι η αυτή η διαρκής πτώση μπορεί να έχει τελειώσει…. Αν καβαλήσει το 1,20-1,25€ η ΠΕΙΡ θα είναι καλό σημάδι.

ΟΤΕ

Παραμένει κάτω από την γραμμή λαιμού και φτιάχνει ένα τριγωνάκι…..υπομονή εδώ. Πιο πιθανό θεωρώ το πτωτικό σπάσιμο.

ΜΥΤΙΛ

Το αυτοματοποιημένο σύστημα παραμένει σορτ. Όσοι λαμβάνατε το newsletter με τα διαγράμματα του αυτοματοποιημένου μου συστήματος θυμάστε οτι είχε δώσει καλό σήμα…..τώρα το 7,70€ είναι μία καλή αντίσταση.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ

Παραμένει και αυτός σορτ στο αυτοματοποιημένο σύστημα.

Με κλείσιμο (τουλάχιστον 1) πάνω από το 630 το σύστημα γυρνάει σε ουδέτερο…..

 

Καλή συνέχεια σε όλους.

Leave a Reply