Διαγραμματικές ματιές στις: Ικτίνος, Νηρέας και Quality

Δοκιμάζοντας το άλμα…
October 12, 2017
Μήπως βγεί λαγός από το καπέλο…
October 13, 2017

 

Ικτίνος

Συνεχίζει ανοδικά χωρίς να έχει χτυπήσει το στοπ μας. Ανεβαίνει πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε. Ο στόχος μας παραμένει σ τα 1,72€ +- όπου έχουμε αρμονικό σχηματισμό. Από εκεί και πέρα θέλει προσοχή.

Νηρέας

Δεν περιμέναμε αποφασιστική διάσπαση του προηγούμενου υψηλού στα 0,30€. Ο σχηματισμός rounding έχει ολοκληρωθεί και περιμένουμε πλέον να ολοκληρωθεί η διόρθωση στην ζώνη 0,206-0,23€ για να ξανά τοποθετηθούμε.

Quality

Οι αντιστάσεις βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο Fibonacci (50%) των κινήσεων.  Η τελευταία αντίσταση στα 0,32€ προκάλεσε και την οπισθοχώρηση έως τα 0,223€ στο 61.8% της ανοδικής κίνησης από τα 0,15€. Υπήρξε ένα γρήγορο μάζεμα από την πράσινη περιοχή στο δεύτερο διάγραμμα. Η τάση παραμένει ανοδική και ο επόμενος στόχος είναι στην ζώνη 0,33-0,36€. Το στοπ μπαίνει στο χαμηλό στα 0,213€.

Καλό  trading σε όλους

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com