Διαγραμματικές σκέψεις…..

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ

Είχα ανεβάσει στο twitter αυτό το σενάριο και πλέον μοιάζει το πιο πιθανό. Αν και εκτός καναλιού, παραμένουμε απαισιόδοξοι για την πορεία του δείκτη όσο αυτός βρίσκεται κάτω από τις 645 μονάδες. Διάσπαση των 645 μονάδων θα είναι ένα θετικό σημάδι για την αγορά και επιβεβαίωση της αλλαγής τάσης με διάσπαση του 660. Μέχρι τότε κοιτάμε πιθανή συνέχιση της πλάγιας ταλαιπωρίας και τελικό πτωτικό κύμα προς τις 540-550 μονάδες.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ

Πάρτυ χωρίς τράπεζες δεν γίνεται…..

Νέο χαμηλό στον τραπεζικό αλλά ο RSI εκεί….αποκλίσεις. Είπαμε, οι αποκλίσεις είναι απλά μία προειδοποίηση…δεν είναι σήμα αντιστροφής. Η τιμή το δείκτη συνεχίζει τα χαμηλότερα χαμηλά και χαμηλότερα υψηλά….απλά τα πράγματα. Μην τα κάνουμε περίπλοκα μόνοι μας. Η τάση παραμένει πτωτική. Η διάσπαση των 400 μονάδων σημαντική. Αν ήταν ψεύτικη, τότε άμεσα πρέπει να ξανακαβαλήσει το 400-410 ο ΔΤΡ και να μην το ξαναχάσει. Αλλιώς πάει για 350-330. Επέκταση στο 5ο?

ΕΥΔΑΠ

Αντιστροφή τάσης? Η βάση στα 4,80€ τελικά κράτησε….έσπασε η πτωτική γραμμή τάσης….

Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι….θα καταφέρει να περάσει και να μείνει πάνω από το Ichimoku cloud?

EUROBANK

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Αλλαγή στην μέτρηση. Το αισιόδοξο μωβ σενάριο μόνο με διάσπαση του τριγώνου προς τα πάνω και ειδικά του 1,32-1,38€ θα επανέλθει. Αλλιώς πάει και αυτό για νέο χαμηλό.

ΟΠΑΠ

Πριν από 2 άρθρα είχα γράψει οτι παρόλο που βρίσκεται σε πτωτικό κανάλι, έχει χώρο για καλή αναπήδηση…..

 

Καλή εβδομάδα σε όλους!!!

Leave a Reply