Διάσπαση αντιστάσεων

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Έχοντας αποσυρθεί από την καθημερινότητα του ΧΑ μπορώ να πω μετα βεβαιότητας οτι δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Οι αλλαγές είναι πάντα δύσκολες….η αλλαγή ρουτίνας χρόνων φοβίζει πολλές φορές. Ευτυχώς στην περίπτωσή μου, όσο δύσκολη και να ήταν, παίρνοντας δύναμη από αυτά που έβλεπα γύρω αλλά και την προοπτική στα νέα μου πρότζεκτ, μετανιώνω που δεν το είχα δοκιμάσει νωρίτερα….Φίλοι παλιοί, φίλοι που στήριξαν το site αυτό μου ζήτησαν να συνεχίσω έστω και μία φορά την εβδομάδα να ανεβάζω κάποια διαγράμματα και κανένα σχόλιο……στο twitter συνεχίζω που και που να ποστάρω κανένα  διάγραμμα αλλά ειδικά εκεί ο χρόνος μου είναι μηδαμινός….τον ΕΛΛΑΚΤΩΡ πάντως το πιάσαμε καλά….

 

 

Για να δούμε αυτή την εβδομάδα….Οι πιθανότητες να έχουμε δει τα χαμηλά και να ξεκινάμε μία ανοδική αντίδραση τουλάχιστον είναι πολλές.

ΟΤΕ

Σημαντικές διασπάσεις αντιστάσεων στο ημερήσιο και καβάλα πλέον στο Ichimoku cloud. Προσοχή στο 11,30-11,40€ στο εβδομαδιαίο σύννεφο.

ΕΛΠΕ

Αν κρατηθεί πάνω από την σπασμένη πλέον γραμμή αντίστασης και την διπλή κορυφή στο 7.80€, τότε θα έχει συνέχεια η άνοδος.

ΟΠΑΠ

Τεστάρει πολύ σημαντική αντίσταση. Ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει 5 κύματα (δεν έχει δείξει διάθεση για προωθητικό κύμα) ακόμη. Προσοχή σε πιθανή απόρριψη σε αυτή την ζώνη (οριζόντια αντίσταση και Ichimoku cloud).

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Μόνο η ΑΛΦΑ και η ΕΥΡΩΒ (λιγότερο) μου εμπνέουν ασφάλεια….όση μπορεί να έχει κανείς μπλέκοντας με αυτόν τον κλάδο.

ΑΛΦΑ

Την περιμένω να βρει την μαύρη πτωτική γραμμή αντίστασης.

ΕΥΡΩΒ

 

 

Στόχος μου το 38% Φιμπονάτσι επίπεδο

ΠΕΙΡ

 

Αναπήδηση προς το σύννεφο και μετά νέα χαμηλά το επικρατέστερο σενάριο για μένα.

 

Πάμε για Christmas rally?πάμε κόντρα στους ξένους?(δεν θα είναι η πρώτη φορά)

Leave a Reply