Δείκτες και ίσως μια παγίδουλα…

Στόχευση βραχυχρόνιων ενδείξεων
August 11, 2017
Βουτιές κυριολεκτικές και χρηματιστηριακές….
August 11, 2017

Καλημέρα σας!!

 

Όπως δήλωσα στα social, πραγματικά αδυνατώ να βρω κάτι αξιόλογο ώστε να ανεβάσω. Ήδη έχουμε αρκετά ανοιχτά μέτωπα τα οποία μάλιστα έχουν κολλήσει Συνεπώς δεν ξέρω εάν πρέπει να πιέσω την τύχη μου με νέα setups.

 

Τα σήματα αναστροφής σε δείκτες κρατάνε καλά..Εάν θυμάστε, είχα πάρει το ρίσκο να τα ανεβάσω έστω και μια μικρή καθυστέρηση. Παρόλα αυτά δεν αναιρέθηκαν και συνέχισαν ψηλότερα.

 

FTSE – ATF

Εδώ πρόσθεσα και fibo fans τα οποία λειτουργούν άψογα..συνεπώς εάν σπάσει το χαμηλότερο – δεξιό επίπεδο, θα ήμουν προσεκτικός με τα long μου.Το σήμα ειναι ακόμα ενεργό. Ανεβάζουμε το στοπ σε b/e και έχουμε free risk trade.

 

 

ATG – ΓΔ

Παρόμοια εικόνα με τον FTSE…πώς άλλωστε…?

 

 

ΕΥΔΑΠ

….Και για να μην έχετε παράπονο…μετά απο αρκετό ψάξιμο…Θα αγόραζα εάν διόρθωνε ακόμα χαμηλότερα…Το 61.8% είναι καλό επίπεδο και υπάρχει ενδιαφέρον price structure από τα αριστερά για να κρατήσει.

 

Τρία διαγράμματα για το κλείσιμο της εβδομάδος…Μπαίνουμε σε 15 Αυγουστο…Αρά πέφτουν ακόμα περισσότερο οι ρυθμοί αλλά και ο όγκος των συναλλαγών…Ας ξεκουραστούμε και να μαζέψουμε δυνάμεις…Εδώ θα είμαστε…αλλά χαμηλώνουμε τις προσδοκιες…Λίγο…όχι πολύ…Τα λέμε απο Δευτέρα..Εάν δεν έχω ημερήσια σήματα..τότε θα έχουμε intraday…

Καλό Trading! THEHAWKTRADER!!

 

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.