Δωρεάν πρόσβαση στην νέα υπηρεσία

Ανοδική διάσπαση με οδηγό τις τράπεζες
August 31, 2016
Σε κομβικό σημείο η αγορά
September 1, 2016

Όποιος ενδιαφέρεται να διαβάζει τις αναλύσεις της νέας  μας υπηρεσίας για το ελληνικό χρηματιστήριο  δωρεάν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου μπορεί να γραφτεί ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1ο.

Πηγαίνετε το ποντίκι πάνω από τα PREMIUM SERVICES και διαλέγετε να κάνετε Login/Register.

STEP1

Βήμα 2ο

Συμπληρώνετε την φόρμα και μου στέλνετε μήνυμα στο greekstocks@trading2day.com οτι θέλετε πρόσβαση στην υπηρεσία Trading2day @ XA για την δωρεάν περίοδο.

STEP2

Η κωδικός σας θα ενεργοποιηθεί μόλις επιβεβαιώσετε την διεύθυνση e-mail σας στο ξεχωριστό μήνυμα που θα έρθει. Μην ξεχάσετε να δείτε τα spam/junk folders στο μέιλ σας. Εγώ θα ενεργοποιήσω την δωρεάν περίοδο. Μόλις γίνει αυτό όταν θα συνδέεστε στην σελίδα θα έχετε πρόσβαση μέσω των PREMIUM SERVICES και στην υποκατηγορία Trading2day @ XA όπως φαίνεται και στην πρώτη φωτογραφία.

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να μου στείλετε μήνυμα. Πλέον οι ενημερώσεις της συνδρομητικής υπηρεσίας  δεν θα ανεβαίνουν στην κεντρική σελίδα.

Καλό μήνα σε όλους!!!

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.