Η DreamTeam.gr ανεβάζει την καθημερινή χρηματιστηριακή ανάλυση στο επόμενο επίπεδο. Πρωτοπορούμε και ενώνουμε κάτω από την ίδια στέγη, τις δυνάμεις αξιόλογων και ευρέως γνωστών αναλυτών/traders με χιλιάδες followers, ώστε καθημερινά να έχετε την υποστήριξη που αναζητούσατε. Είναι τιμή μου, που αυτοί οι αξιόλογοι συνάδελφοι συμμετέχουν στην σελίδα του Trading2day.com

Αλέξανδρος Υφαντής

Αρχισυντάκτης του Trading2day.com


Απόστολος Μάνθος

Τεχνικός Αναλυτής

Οικονομικός Αναλυτής και «μαθητής» των αγορών από το 1989. Στρατηγική Επενδυτική Διαχείριση χρηματοοικονομικών προϊόντων βασιζόμενη σε διαγραμματικές και αλγοριθμικές ενδείξεις. Μαθηματικός Παν. Πατρών.

ezneuronic.trade@gmail.com @ApoManthAntonis TheHawktrader

Διαγραμματική Ανάλυση

Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.

www.thehawktrader.blogspot.gr / thehawktrader@gmail.com @thehawk_trader
Αναστάσιος Γερονικολάου

Harmonic Patterns

Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών.

chartsandpatterns@yahoo.com @Geronikolaou www.chartsandpatterns.wordpress.com/Σόλων Καλλιάγρας

Επίπεδα τιμών

EX-Senior trader and Techical Strategist for 15 years for everything that have numbers.... father of 2 wonderful boys one with aniridia iraklis and salonica 4 ever

skalliagras@gmail.com @skalliagras www.solonkalliagras.wordpress.com/