Είδαμε τα χαμηλά ή κινδυνεύουμε και για άλλο sell off?

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Χωρίς πολύ μπλα μπλά….ναι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος και για άλλο sell off. Κάποιοι βγαίνουν…και σε μια ρηχή αγορά βλέπουμε τέτοια φαινόμενα. Αγνοήστε τις εφημερίδες…όλοι έχουν την πολιτική τους που πρέπει να υποστηρίξουν και για αυτό το λόγο ο καθένας λέει ότι τον συμφέρει. Εμείς κοιτάμε την τιμή. Μπορεί να βγήκαμε με ζημιές από τις τραπεζικές θέσεις που είχαμε…αλλά είδαμε εγκαίρως την διάσπαση της συσσώρευσης του τραπεζικού δείκτη και φύγαμε μία μέρα νωρίτερα.

Πουλήσαμε ΠΕΙΡ στο 1,79€….πλέον μοιάζει τόοοσο μακριά. ΔΕΗ χτύπησε στοπ…..πήγε μέχρι 1,24€ και τώρα 1,28€. ΑΛΦΑ πούλησα με μικρό κέρδος 1,223€ τώρα στο 1,20€ και πήγε μέχρι 1,08€!!!!! ΕΥΡΩΒ πούλησα στο 0,63 και τώρα είναι στο 0,55€!!!! με χαμηλό 0,48€…..μόνο ΟΤΕ κράτησα.

Τον στόχο του 660 τον πιάσαμε με την διάσπαση του 685 και το διάγραμμα πήγε και βρήκε στην κάτω πλευρά του καναλιού. Θέλει πολύ προσοχή και υπομονή γιατί μπορεί να δούμε ξανά τα χθεσινά χαμηλά. Η τάση παραμένει πτωτική και εγώ προσπάθεια να ξαναπιάσω το μαχαίρι που πέφτει δεν θα ξανακάνω….φτηνά την γλιτώσαμε χθες.

Ξεκάθαρα αλλαγή τάσης έχουμε πάνω από το 698.

Ο τραπεζικός σε μεγάλη εικόνα εδώ γύρω και λίγο παρακάτω θα τελειώσει 3ο κύμα διορθωτικό (του C). Και μετά καλή αντίδραση ως κύμα 4 προς τις 600-630 μονάδες.

Για την ώρα δεν κάνουμε τίποτα με τις τράπεζες. Άλλωστε δεν είναι του στυλ μου το τόσο γρήγορο παιχνίδι τους…..Αλλά για να έχουμε γενικό ράλυ στην αγορά, θα πρέπει και οι τράπεζες να ξυπνήσουν……ένα πρώτο καλό σημάδι θα είναι να πιάσουν τα επίπεδα που τις κλείσαμε προχθές.

 

καλή συνέχεια σε όλους

[/ihc-hide-content]

 

 

Leave a Reply