Ελλακτωρ Θετικά και αρνητικά

Μην παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας
May 30, 2017
Τραπεζοκεντρικό ενδιαφέρον
May 31, 2017

Ελλάκτωρ. Πιθανότητες 70% οτι έχει ολοκληρώσει την ανοδική του κίνηση και έχει ξεκινήσει διόρθωση. Πολύ σημαντική οριζόντια αντίσταση το 1,55-1,60€. Θέλουν οι λονγκ ημερήσιο τουλάχιστον κλείσιμο από πάνω του για να έχουμε επόμενο στόχο κοντά στα 2€. Επιπλέον αρνητικό σημείο οι αποκλίσεις από τον Απρίλιο σε όλα τα time frames (4ωρο, ημερήσιο, εβδομαδιαίο).

Το θετικό είναι οτι τόσο στο ημερήσιο όσο και στο εβδομαδιαίο έχει περάσει πάνω από το Ichimoku cloud και απλά τώρα οι πιο συντηρητικοί περιμένουμε ένα back test. Βραχυπρόθεσμη στήριξη το 1,38-1,36€. Αν χαθεί πάει για 1,27-1,25€.

Συνοψίζοντας. Τα θετικά μάλλον αφορούν την πιο μακροπρόθεσμη εικόνα και σε συνδυασμό με την αρνητική βραχυπρόθεσμη εικόνα καλό είναι να περιμένουμε μήπως γυρίσει προς το 1,27€. Από την άλλη αν διασπάσει το 1,55-1,60€ λογικά θα δώσει έντονη κίνηση προς τα πάνω, την οποία δεν θα ακολουθήσω με το ίδιο μέγεθος θέσης που θα άνοιγα αν γύρναγε στο 1,27€. Θα ήμουν επιφυλακτικός λόγω αποκλίσεων.

 

Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε την ανάλυσή μου. Για περισσότερες πληροφορίες για το συνδρομητικό μας κομμάτι μην διστάσετε να μου στείλετε μήνυμα.

 

Καλή συνέχεια σε όλους

 

 

 

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.