Ένα και υποσχόμενο για αρχή..

Κάτι κουρασμένα παληκάρια…
June 2, 2017
Short-term analysis on EURUSD
June 6, 2017

Ελεύθερο το σημερινό συνδρομητικό άρθρο του THEHAWKTRADER

Καλημέρες!!!!!

 

Σήμερα θα δώσω ένα και καλό μάλλον…Απορώ μάλιστα που δίνω και τόσα πολλά σε εβδομαδιαία βάση όταν η αγορά μας είναι τόσο ρηχή..Έχω δώσει αρκετά σήματακια σε μικρά…Τα οποία τελικά δεν είναι άσχημα…Αλλά μια ξεχώρισε!!

 

ΑΛΜΥ

Και η οποία έκανε αυτό που θέλω..Να κινηθεί άμεσα μετά το σήμα…όπως και έκανε..

 

ΜΙΓ

 

Δείτε το παρακάτω τώρα..και ας τα βάλουμε κάτω..έχει κάνει 3 στα 3 στα τελευταία σήματα και τώρα βγήκε το τέταρτο…Πάει για το 4 στα 4? Δεν μένει να το δούμε μέσα στην εβδομάδα!!

 

Η εβδομάδα είναι “κοντή”..Στο επόμενο άρθρο θα κάνω μάλλον ένα review στα μικρά..Επειδή έχω λάβει και κάποια νέα σήματα (σε μικρά χαρτιά) ας ενημερώσετε τον Αλέξανδρο εάν θέλετε να τα ανεβάζω όλα…Δλδ είτε αφορά το συνδρομητικό είτε το ελεύθερο..Απλά εγώ πρέπει να προειδοποιήσω πως προσωπικά δεν προτιμώ αυτά τα χαρτιά…

 

Καλό trading!!!

 

THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.