Επενδύσεις για..(μικρο)πορτοφόλια.

Κλείσιμο θέσης
January 5, 2018
Επίδομα στον λαό….Ράλλυ στο ΧΑ..Αλέξη μου!
January 7, 2018

 

Η εμμονή με τις «μικρούλες» συνεχίζεται..

 

PROFILE…ανοδικός σχηματισμός με  μέλλον καθώς ναι μεν βλέπει το 0,90 αλλά εάν ανοίξει από πάνω με τα μικροοικονομικά  στοιχεία που διαθέτει στον ισολογισμό της  μπορεί να επεκταθεί προς το 1,10 με 1,05.

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ…αυτό το χαρτάκι είναι ικανό για όλα. Η ανοδική κλίση που έχει πάρει εάν βρει και τον κατάλληλο playmaker μπορεί να τη σπρώξει προς το 0,44

BRIQ PROPERTIES…έχει κάνει διάσπαση των 1,80 ευρώ και αρχίζει να ατενίζει τα 2  με 2,10 ευρώ. Πολύ μαζεμένο χαρτί με μικρό όγκους αλλά με υψηλούς οικονομικούς στόχους.

ΝΙΟΥΣ…είναι τόσο τεράστια η συσσώρευση κάτω από τα 0,30 ευρώ που εάν πραγματοποιηθεί επιτυχημένη ανοδική διάσπαση μπορεί να την εκτοξεύσει προς τα 0,45.

ΛΥΚΟΣ…δίχως ισχυρούς όγκους αλλά με σημαντική διαγραμματική ευρωστία, καθώς εάν το πάρουν απόφαση θα αρχίσει την άνοδο από τα 1,10 με 1,17 ευρώ.

 

 

Apostolos Manthos
Apostolos Manthos
Οικονομικός Αναλυτής και «μαθητής» των αγορών από το 1989. Στρατηγική Επενδυτική Διαχείριση χρηματοοικονομικών προϊόντων βασιζόμενη σε διαγραμματικές και αλγοριθμικές ενδείξεις. Μαθηματικός Παν. Πατρών.