Επιλεγμένες μετοχές Νο1

Τραπεζικές ανησυχίες..
September 21, 2017
Η επιστροφή της μεταβλητότητας…..
September 21, 2017

 

Με την αγορά να είναι σε βραχυπρόθεσμη καθοδική κίνηση, τις αρκούδες να έχουν το πάνω χέρι και τις τράπεζες να έχουν μεγάλες διακυμάνσεις εμείς θα ρίξουμε σήμερα μια μικρή ματιά σε μικρότερες εταιρίες …

Παπουτσάνης

Η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής σαπουνιού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη μπορεί να έχει περισσότερα να μας δείξει στο μέλλον. Προς στιγμήν έχει χτυπήσει τον στόχο μας που είχαμε θέσει (link-> Μια ματιά σε επιλεγμένες μετοχές) και περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διόρθωση για να ξανά-τοποθετηθούμε χαμηλότερα. Η στήριξη είναι στα0,28€ και η αντίσταση στα 0,37€.

ΚΛΜ

Ο στόχος επιτεύχθηκε και ο σχηματισμός bearish three falling Peaks διαμορφώθηκε. Η γραμμή επιβεβαίωσης όπως είπαμε ήταν στα 0,772 (link->Οι τρεις μικρές κυρίες). Η καθοδική διάσπαση της ανοίγει τον δρόμο προς χαμηλότερα επίπεδα. Θα περιμένουμε να δούμε την συμπεριφορά της στην ζώνη μεταξύ των 0,56-0,64€.

Πλαστικά Θράκης

Πολύ καλή εταιρεία με εξαγωγικό προσανατολισμό, όμως τα τελευταία αποτελέσματα (πτώση κερδών κατά 43,5%) μάλλον απογοήτευσαν τους επενδυτές. Ήρθε και έδεσε με έναν μέσο-μακροπρόθεσμο αρμονικό σχηματισμό alt.ABCD. Οι συνέπιες φαίνονται στο διάγραμμα. Πτώση κατά 14,12% μέσα σε μια εβδομάδα. Αναμένουμε συνέχεια της διόρθωσης τουλάχιστον με την πρώτη ζώνη πιθανής αναστροφής στα 2,23€.

…ακολουθεί και δεύτερη ανάρτηση …

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com