Επιλεγμένες μετοχές Νο2

Expectations for GOLD EURUSD USDJPY AUDUSD NG
September 21, 2017
Η αλλαγή φρουράς έφερε…
September 22, 2017

 

Κανάκης

Με την επιτυχημένη διάσπαση των προηγούμενων υψηλών στα 2,49€ και 2,56€ κατάφερε να οδηγήσει την μετοχή της στα ιστορικά υψηλά των 3,65€. Στο διάγραμμα δείχνει να έχει φτάσει σε διπλή κορυφή στην προέκταση του 161% με τους δείκτες να είναι σε υπέρ-αγορασμένη κατάσταση και πιθανόν να υπάρχουν κατοχυρώσεις κερδών σε αυτά τα επίπεδα. Τα περιθώρια της ανόδου δείχνουν να είναι μικρά και η ζυγαριά γέρνει περισσότερο προς την διόρθωση. Μια διόρθωση η οποία μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για τοποθέτηση, πιθανόν κοντά 2,76-2,93€.

Quest

Η αδυναμία διάσπασης των 10,00€ και παράλληλα μείωση του μετοχικού κεφαλαίου  έδωσε αφορμή στους πωλητές να κατοχυρώσουν να κέρδη τους και να πιέσουν την μετοχή σε χαμηλότερα επίπεδα. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διόρθωση η οποία μπορεί να φτάσει και έως την διασπασθείσα πλέον γραμμή στήριξη στα 6,60€

ELTON

Η αντίσταση στην ζώνη των 1,43-1,60€ αποδείχθηκε πολύ σκληρή …για να διασπασθεί με την πρώτη επαφή (link-> Μικρές σε δράση). Περιμένουμε πλέον να ολοκληρωθεί η διόρθωση και να δούμε την συμπεριφορά της στην ζώνη των 1,07-1,15€.

Iktinos

Είχαμε αναφέρει ότι ο πρώτος στόχος είναι το προηγούμενο υψηλό στα 1,44€ (link-> Μικρές στο μάτι, μεγάλες … στα διαγράμματα). Ήταν μάλλον ευκαιρία για κατοχύρωση κερδών. Επιπλέον είχαμε και αρνητική απόκλιση στον RSI. Χθες έγινε και η αποκοπή δικαιώματος μερίσματος. Τιμές κάτω από τα 1,30€ μπορεί να δώσουν τροφή σε περεταίρω διόρθωση.

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com