Επόμενοι στόχοι

Nasdaq: Bulls still not out of danger
October 22, 2018
Πιεσμένο ελατήριο οι τράπεζες…..
October 25, 2018

Καλημέρα σε όλους. Στο δωρεάν εβδομαδιαίο newsletter που στέλνω (όποτε προλάβω…σόρυ) με το αυτοματοποιημένο σύστημα…είχαμε προειδοποιήσει για το σορτ σήμα στον  ΜΥΤΙΛ από το 8,40€.

Πλέον ο ΜΥΤΙΛ τεστάρει ξανά το 38% Fibonacci retracement. Ένας διπλός πάτος εδώ θα μπορούσε να τον επαναφέρει προς το 8,20-8,30€ αλλλά θεωρώ πιο πιθανό να συνεχίσει χαμηλότερα προς τα 7-6,50€.

ΒΙΟΧΑΛΚΟ

Έσπασε το 38% Fibonacci retracement και έφτασε στο 50%. Διορθώνει όλη την άνοδο από το χαμηλό του 2016. Πιθανότερος στόχος το 61.8% επίπεδο Φιμπονάτσι.

Και κάτι επιπλέον για τους συνδρομητές

ΕΛΛ και ΕΛΛΑΚΤΩΡ

 

Είχαμε προειδοποιήσει για την ΕΛΛ οτι τεχνικά αν έσπαγε την τριγωνική της βάση θα είχε να δώσει πάνω από 1€ σε πτώση. Τελικά η εκποίηση των μετοχών της βοήθησε σε αυτή την εξέλιξη. Θεωρώ πως οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές είχαν την ευκαιρία τους για αγορές.

Δεν θεωρώ πως οι πιθανότητες πλέον είναι υπέρ νέων χαμηλών. Βέβαια αρκεί να ανακάμψει ολόκληρη η αγορά, αλλιώς μόνη της η ΕΛΛ δεν νομίζω να έχει τα φόντα να ανακάμψει.

Ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ μπορεί να πάει και προς την μακροπρόθεσμη γραμμή στήριξης στο 1,10€ όπου βρίσκεται και η αρχή της πτωτικής σφήνας. Πολύ σημαντική η συμπεριφορά του σε εκείνα τα επίπεδα.

Σε εβδομαδιαία βάση πάνω από το 1,50€ αλλάζει η τάση, σε ημερήσια πάνω από το 1,32€.

Ο ΟΤΕ που έχουμε σορτ κρατάει το 9,50€. Είπαμε και χθες. Θέλουμε διάσπαση για να πάρουμε κέρδη προς 9,20€ και χαμηλότερα.

 

Καλή συνέχεια σε όλους

 

 

 

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.