Εσείς ακόμη να γίνετε συνδρομητές;

SELL the news?
December 4, 2017
Trade copier service performance for first 34 days 12.51%
December 4, 2017

Καλημέρα σε όλους. Με τις διακυμάνσεις της αγοράς πολλές φορές να μας παιδεύουν και να μας μπερδεύουν για το που θέλει η αγορά να πάει, η βοήθεια που προσφέρει η συνδρομητική μας υπηρεσία είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με το μηδαμινό κόστος της. Τέλειοι δεν είμαστε για να μας βγάινουν όλες οι επιλογές….ότι γράφουμε δεν βγαίνει πάντα 100%. Αλλά είμαστε μεθοδικοί, με πλάνο, ικανοί να καταλάβουμε πως και τι θέλει να κάνει η αγορά (τις περισσότερες φορές), και διατεθιμένοι να βγούμε μπροστά…να πούμε σε πραγματικό χρόνο τι αγοράζουμε/πουλάμε και ποιο είναι το πλάνο μας….όχι μισόλογα…όχι γενικολογίες και άπειρα σενάρια που στο τέλος μπερδεύουν τον αναγνώστη ακόμη πιο πολύ. Ξεκάθαρα πράγματα….προσωπικά στα άρθρα μου αναφέρω σχεδόν σε πραγματικό χρόνο και τις πράξεις….κάτω από πραγματικές συνθήκες…με πραγματικά χρήματα. Εδώ δεν υπάρχει η δυνατότητα να λέω άλλα την μία και μετά να αλλάζω username και να είμαι άλλος την άλλη μέρα. Εδώ βγαίνουμε μπροστά έχοντας εμπιστοσύνη στην δουλειά που κάνουμε και στην άποψή μας, την οποία έχουμε το θάρρος να την λέμε….Σήμερα θα σας ξεκλειδώσω αρκετά συνδρομητικά άρθρα για να δείτε τι διαβάζουν οι συνδρομητές μας τόσον καιρό….και τι χάνετε για μόνο 36.95€……

Στον παρακάτω πίνακα βλέπετε τις θέσεις που έχω ανοίξει τους τελευταίους 2 μήνες. Όπως σας είπα εδώ δεν κρυβόμαστε…κάνουμε και λάθος επιλογές….αλλά σε βάθος χρόνου….πάμε καλά. Αν περιμένετε από την συνδρομή του ενός μήνα να βγάλετε κέρδος 50% ξεχάστε το…..ζήτε σε ένα παραμύθι…

Σήμερα κλείσαμε και τα τελευταία ΑΛΦΑ και έχουμε μείνει μόνο με ΤΙΤΚ (μισή θέση), ΜΠΕΛΑ, ΕΥΔΑΠ και ΕΧΑΕ. Τι λέγαμε όλον αυτόν τον καιρό στους συνδρομητές μας που πλήρωσαν 36.95€?

18 Σεπτεμβρίου…τα κλείσαμε νωρίς τα σορτ ΑΛΦΑ από τα 2€ και τα σορτ ΒΙΟΧΑΛΚΟ από το 3,39€.

26 Σεπτεμβρίου...προσπαθώντας να πιάσουμε τον πάτο….bonus άρθρο.

27 Σεπτμβρίου η ανάλυση της προηγούμενης κίνησης στο χαρτοφυλάκιο

28 Σεπτεμβρίου…δεν είμαστε άπληστοι.

12 Οκτωβρίου…περιμένοντας νέα χαμηλά.

17 Οκτωβρίου…σημάδια πτωτικής συνέχειας

19 Οκτωβρίου…αναμονή για αύξηση της μεταβλητότητας

7 Νοεμβρίου…Γιατί δεν αγόραζα τράπεζες; Κοιτάξτε τους στόχους στο τέλος του άρθρου

9 Νοεμβρίου..χτυπήθηκε το στοπ στην ΛΑΜΔΑ….

15 Νοεμβρίου…η πρώτη αγορά σε τράπεζες…όχι επιτυχημένη…

16 Νοεμβρίου….όταν την πέταγαν σαν σκουπίδι στο 1,32€..εγώ αγόραζα

17 Νοεμβρίου και ο Αναστάσης λέει τους στόχους για τις τράπεζες….

19 Νοεμβρίου και το Γεράκι μαρκάρει τα τραπεζικά του θύματα….

23 Νοεμβρίου…ξεκίνησε το φόρτωμα στην ΑΛΦΑ

28 Νοεμβρίου…δίνουμε στόχους

29 Νοεμβρίου….πούλα και μετάνιωνε

30 Νοεμβρίου….πτώση στις τράπεζες αλλά τον ταύρο τον έχουμε πιάσει από τα κέρατα στην ΑΛΦΑ

1 Δεκεμβρίου…κλείσαμε τα μισά και αφήσαμε τα υπόλοιπα για σήμερα το πρωί…..

 

Αυτά εν ολίγης και πολλά άλλα trades και σημαντικά διαγράμματα από τον Απόστολο, τον Αναστάση και τον Αντώνη….μόνο με 36,95€ το μήνα….

 

Καλή συνέχεια σε όλους σας και καλά Χριστούγεννα

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.