Έστω και δύσκολα, όλο κάτι βρίσκουμε…

Deutsche Bank: Sell the bounce?
March 8, 2017
Προσπάθεια διάσπασης
March 9, 2017

Καλημέρες!!!

Όλο το θέμα εξελίσσεται πάλι σε δράμα..Θυμίζει TV σαπουνόπερα. Θεωρώ πως θα κάνουν όσες κολοτουμπες χρειάζονται για να μην παρατήσουν την θεσούλα τους. Έχουν δώσει τα πάντα και δεν θα κάνουν τώρα πίσω…Απλά και όμορφα…Εάν αποφασίσουν ξαφνικά, να γίνουν επαναστάτες…Θα αποτέλεσει έκπληξη για μένα..

Πάμε στα δικά μας…Τα οποία φυσικά δεν μπορούν να ξεφύγουν απο όλα τα παραπάνω..Το μονο αξιοσημείωτο είναι η θετική εξέλιξη σε Ελλάκτωρ κ ΓΕΚ που αποφάσισαν να λύσουν την ατελείωτη συσσώρευση τους (κυρίως η πρώτη).

Σε γενικές συνεχίζω να γράφω πως πάμε καλά με τις «προβλέψεις» μας. Οι οποίες θα μπορουσαν να ήσαν και λιγότερες αλλά θέλω να καλύπτω όσους περισσότερους μπορώ.

Πάμε!!!

ΦΦΓΚΡΠ

Τελικά υποχώρησε…

 

 

ΕΕΕ

Αυτόματο σήμα αναστροφής…Έχει ενδιαφέρον…

ΓΔ

Η ζώνη έδωσε ακόμα ένα ανοδικό..Πρόσθεσα πλέον και την πάνω ζώνη που δρα σαν αντίσταση πλεον.Θέλουμε διασπαση και επιβεβαίωση λίγων ωρων ώστε να κοιτάξουμε για νέα υψηλά.

ΕΤΕ

Αλλά και εδώ η ζώνη έδωσε νέο πάνω. Βέβαια το γκαπ φαίνεται οτι κλείνει. Όσο μένουμε μέσα στις ζώνες θα τις παίζουμε πάνω κάτω…Εάν διασπαστούν θα ακολουθήσουμε τις τιμές..όπως συνήθως.

ΕΛΠΕ

Εδώ είμασταν άτυχοι….Χασαμε το setup για λίγους πόντους. Εάν θυμάστε είχα ανεβάσει εβδομαδιαιο και ζήτησα ακριβως το παρακάτω σαν συμπεριφορά. Απλά ίσως έκανα λάθος και τοποθέτησα ελαφρώς χαμηλότερα την ζώνη…Δεν πειράζει…

Αυτά τα ολίγα πολλά…ο ΟΤΕ, ΜΠΕΛΑ,ΟΠΑΠ πάνε καλά…(είχα δώσει τις 2 πρώτες). Σε γενικές γραμμές η αγορά ψάχνεται και ίσως θέλει περισσότερο intraday παίξιμο…

Καλό trading!! THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.