Ετοιμαστείτε για τις 600 μονάδες….

Οι 600 μονάδες παραμένουν κλειδί για την τάση
December 9, 2016
ΔΕΗ ετοιμάζεται για εκρηκτική….
December 13, 2016

Τα κυματικά σενάρια που επιτρέπουν άμεση επιστροφή τουλάχιστον στις 600 μονάδες πληθαίνουν. Οι πιθανότητες για τουλάχιστον βραχυπρόθεσμη κορυφή πέριξ των 650-660 μονάδων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα αφού πλέον δύο πολύ πιθανά κυματικά σενάρια δείχνουν ολοκλήρωση του ανοδικού κύματος από τις 572 μονάδες.

gd2

Από τις 572 έχουμε ήδη ολοξληρώσει 5 κύματα πάνω με το 4ο σε τριγωνική δομή (Α-Β-C-D-E). Το μειονέκτημα αυτού του σεναρίου είναι το μέγεθος του 4ου κύματος σε σχέση με το κύμα 2 ίδιου βαθμού. Οι αποκλίσεις είναι εκεί επιβεβαιώνοντας το τέλος των καυσίμων της ανόδου ή έστω την πτώση της δυναμικής της.

gd

Εξίσου πιθανό κατ’εμέ είναι και το σενάριο στο οποίο βρισκόμαστε στο τελικό 5ο κύμα το οποίο εξελίσεται σε ending diagonal με τα εσωτερικά κύματα να είναι 3άρια και τελικό στόχο κοντά στις 660 μονάδες.

Η συνέχεια είναι κοινή και στα δύο σενάρια. Αντιστροφή της τάσης και γύρισμα να τεσταριστεί το 600 όπου βρίσκουμε το 61,8% Φιμπονάτσι επίπεδο και την πιο σημαντική στήριξη για την ανοδική τάση. Περισσότερα καθώς η κίνηση εξελίσεται τις επόμενες μέρες.

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.