Ετοιμαστείτε…..

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Καλημέρα σας. Χθες κλείσαμε την θέση μας στην ΕΧΑΕ και διπλασιάσαμε την θέση μας στον ΟΠΑΠ. Στο excel-ακι παρακάτω έχω ενώσει τις μισές θέσεις που είχα σε ΑΛΦΑ και ΠΕΙΡ ωστε να γλιτώσω χώρο, για αυτό τον λόγο υπάρχουν 2 λιγότερες σειρές από την προηγούμενη φορά.

Συνεχίζω να περιμένω χαμηλότερα τις τράπεζες. ΕΥΡΩΒ έχω στηθεί στην περιοχή του 0,72€ για κλείσιμο των σορτ.

Ο ΟΠΑΠ καλό είναι να κρατηθεί πάνω από τα πρόσφατα χαμηλά του και να βγει εκτός πωτικού καναλιού. Αυτό θα σημάνει το τέλος της διόρθωσης.

Ο ΜΥΤΙΛ ακόμη περιμένω να δώσει προς τα 9€. Όσο δεν διασπάει το 9,70 προς τα πάνω νομίζω θα είμαστε εντάξει. Γενικά περιμένω μία βίαιη πτώση στις αγορές έξω η οποία θα μας επηρεάσει και εμάς…και πιθανότατα θα μας δώσει το τελικό κύμα προς τις 775 μονάδες του ΓΔ.

Δεν θεωρώ πως οι αγορές έχουν τελειώσει την διόρθωσή τους. Ετοιμαστείτε λοιπόν και για άλλες αναταράξεις. Η CENER έφτασε σε επίπεδα στήριξης, αλλά προτιμώ να  ψαρέψω πάτο στον ΟΠΑΠ και να είμαι πιο υπομονετικός με χαρτιά τύπου CENER ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΕΥΔΑΠ και να μπω εκεί αφού δω επιβεβαίωση αντιστροφής της τάσης.

 

Ο στόχος μου στην ΠΕΙΡ παραμένει κοντά στα 3€ ενώ την ΑΛΦΑ νομίζω οτι θα την δούμε κάτω από 1,80€ αλλά ακόμη δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα.

Καλή συνέχεια σε όλους.

 

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply