Εβδομαδιαίες ανησυχίες

Natural Gas for the week ahead
April 21, 2018
Παίζοντας με τα νεύρα των traders
April 24, 2018

Καλησπέρα σε όλους. Τα παρακάτω διαγράμματα δείχνουν ένα πολύ πιθανό σενάριο το οποίο θα αποτελέσει μεγάλη παγίδα για τους ταύρους αν επιβεβαιωθεί. Ποιό είναι αυτό λοιπόν το σενάριο;

Ftase25 και Γενικός έχουν την δυναμική και την τάση με το μέρος τους πλέον για νέα υψηλά. Αν όμως αυτά τα νέα υψηλά συνδυαστούν με χαμηλότερο RSI και απόρριψη στις γραμμές αντίστασης, τότε θα μιλάμε για μεγάλη παγίδα που θα έχει βάλει τους τάυρους να πανηγυρίζουν για τα νέα υψηλά, ταυτόχρονα όμως θα κλείνει η παγίδα και το μαγαζί θα γυρίζει για νέα χαμηλά κάτω από τις 770 μονάδες. Πολύ προσοχή λοιπόν αν δούμε τέτοιες αποκλίσεις με τους δείκτες να γράφουν νέα υψηλά.

Σε εβδομαδιαία βάση παραμένουμε σε ανοδική τάση με τον δείκτη να κρατάει τόσο την σημαντικότατη κόκκινη ανοδική γραμμή όσο και να επιβεβαιώνει την σημαντικότητα του Ichimoku cloud ως στήριξη. Διάσπαση της κόκκινης γραμμής θα με κάνει να ρευστοποιήσω τις θέσεις μου αν δεν το έχω κάνει νωρίτερα.

 

Καλή σας νύχτα

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.