Έξοδος…από την αγορά ή στις αγορές;

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Καλημέρα σε όλους….ξεκινάει η περίοδος διακοπών και η σειρά του καθενός να ξεκουραστεί και να αποτοξινωθεί από την καθημερινότητα. Έτσι και εμείς που καθημερινά σας γράφουμε τουλάχιστον ένα άρθρο θα ξεκινήσουμε τις άδειές μας….Από αυτή την εβδομάδα και για την άλλη ο Απόστολος δεν θα στέιλει ενημέρωση…όπως και εγώ με τον Αναστάση από αρχές Αυγούστου μέχρι τις 20 του μήνα θα είμαστε σε άδεια. Στους συνδρομητές που θα είναι ενεργοί εκείνη την περίοδο θα δώσω επέκταση της συνδρομής μέχρι τέλος Αυγούστου. Οι ενημερώσεις και τα άρθρα το πιο πιθανό τον Αύγουστο να ανεβαίνουν τον βράδυ όταν βρίσκω λίγο χρόνο, και αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες μπορεί να ανεβάζω και καμία ανάλυση δική μου. Ζητάμε την κατανόησή σας και ευχαριστούμε για την υποστήριξη τόσον καιρό.

 

Στα της αγοράς τώρα. Πολλά θα κριθούν για το πως θα αντιδράσει η αγορά μετά τα σημερινοβραδινά νέα. Θα έχουμε νέο ανοδικό κύμα σε περίπτωση καλών νέων…θα έχουμε sell the news επειδή έχουμε προεξοφλήσει καλά νέα; Τα σενάρια αυτά τα βάζω στην άκρη και κοιτάω μόνο την τεχνική εικόνα….η οποία έχει χαλάσει λίγο….δεν έχει δώσει επιβεβαίωση κορυφής και αντιστροφής τάσης…αλλά είναι πληγωμένη και δικαιολογεί διορθωτική κίνηση ημερών.

Κοινό χαρακτηριστικό που αποτελεί συναγερμό είναι οι αποκλίσεις.  Ο τραπεζικός όσο κρατάει τις 1100-1095 μονάδες είναι σε φάση ανοδικής διάσπασης…αλλά μπορεί να κάνει και καταληκτικό τρίγωνο….

 

Ο 25άρης έχει βγει οριακά από το ανοδικό κανάλι….το 2130-2080 σημαντική στήριξη. Γενικά πιο πιθανό το σενάριο μίας σύντομης διόρθωσης προς τις 2080 μονάδες και στον τραπεζικό προς τις 1050 μονάδες. Εκεί θα ένωθα πιο άνετα να αγοράσω ξανά. Παραμένουμε λονγκ σε ΟΠΑΠ και ΕΥΔΑΠ.

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους

UPDATE λόγω δημοπρασιών και λήξης παραγώγων…αν ο ΟΠΑΠ σπάσει το 10,12€ περιμένουμε τουλάχιστον 1 ώρα να δούμε αν το σπάσιμο είναι αληθές ή λόγω δημοπρασιών….

 

 

 

 

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply