Φουλ το μενού σήμερα…..

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Καλημέρα σας. Η πολυαναμενόμενη ανοδική αντίδραση ήρθε. Οι αποκλίσεις, τα σημεία στήριξης, όλα έπεξαν όπως είπαμε την περασμένη εβδομάδα που κλείναμε τα σορτ. Το τέλειο θα ήταν να έχουμε αγοράσει….προχωράμε όμως παρακάτω.

Το 10ετές έχει κάνει εντυπωσιακή στροφή και όπως βλέπουμε στο παρακάτω διάγραμμα η απόδοσή του ξαναμπήκε κάτω από την γραμμή αντίστασης και πλέον μπορεί να βλέπουμε τον σχηματισμό ενός δεξιού ώμου….με γραμμή λαιμού την ζώνη γύρω από το 3,80%.

Στον ΓΔ και στον ΔΤΡ σήμερα θα ήθελα η άνοδος να γίνει με μεγαλύτερο τζίρο. Αντιστάσεις έχουμε στο 710 και μετά 725-730 για τον ΓΔ και το 690-710 στον ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ.

Μέχρι στιγμής και οι τρεις δείκτες  (βάζω και τον FTSE μέσα) έχουν κάνει 3 κύματα. Αν η τιμή επικαλύψει το υψηλό που έκανε η αγορά στις 7 Σεπτεμβρίου, τότε δεν έχουμε προωθητική άνοδο αλλά διορθωτική. Που σημαίνει οτι θα δούμε πιθανότερο νέα χαμηλά. Αυτό το σενάριο το κοιτάμε γιατί ο τζίρος σήμερα δεν με εντυπωσίασε. Για αυτό τον λόγο και δεν πήρα απόφαση ακόμη να ανοίξω κάποια λονγκ.

ALPHA BANK: πρέπει να δει ημερήσιο κλείσιμο πάνω από το 1,54€ για να δώσω μεγάλες πιθανότητες οτι είδε τα χαμηλά της. Αντίσταση το 1,50-1,54€.

ΕΥΡΩΒ : Θέλει κλείσιμο πάνω από το 0,73€ για να με πείσει οτι είδε τα χαμηλά της.

ΠΕΙΡ : Οι ταύροι θέλουν να την δούν να κλείνει πάνω από 2,32€

ΟΤΕ : Ξαναμπήκε πάνω από την μπλε γραμμή όπως έπρεπε να κάνει για να ξαναφτιάξει την εικόνα του. Όλα τα λεφτά η αντίσταση στα 11,10-11,20€.

ΟΠΑΠ : Όσο είναι κάτω από το 9,62€ δεν ακουμπάω….μέχρι και το σορτ θα κοίταγα.

ΔΕΗ : Παραμένει σε πτωτικό κανάλι. Αν και με ζημιά που την πουλήσαμε, εκεί στο 1,75 περίπου αν θυμάμαι καλά, μόνο αν το περάσει έχει ελπίδες για αλλαγή τάσης.

ΜΠΕΛΑ : Όσο βρίσκεται κάτω από το 13,40-13,60€ δεν είναι καλή.

ΒΙΟΧΑΛΚΟ : Απόρριψη στο 3,05€ και μπορεί να δει και νέα χαμηλά…αν όμως το σπάσει προς τα πάνω….γκαζώνει.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ : Έκανε υψηλότερο χαμηλό..έχει τώρα τη δύναμη να σπάσει το 1,85€ για να πάει τουλάχιστον 2€?

EXAE : Σε πτωτική τάση όσο βρίσκονται κάτω από το 4,50-4,60€.

ΕΛΠΕ: Μεγάλη αντίσταση το 7,30-7,45€, απέχω όσο βρίσκεται τόσο κοντά αλλά από κάτω…….

 

Ας έχουμε υπόψιν τα παραπάνω επίπεδα τιμών και ας κάνουμε υπομονή. Καλή συνέχεια σε όλους

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply