Γενικός Δείκτης: κλειδί οι 610-635 μονάδες

Τέλος μήνα, MSCI και άλλες θεωρίες…..
December 1, 2016
Aussie Dollar could start a massive rally
December 5, 2016

Η αγορά έχει παγιδευτεί μέσα σε ένα εύρος τιμών το οποίο αν σπάσει θεωρώ πως θα δώσει τάση. Συνεχίζουμε να προτιμούμε τις πωλήσεις κάτω από αντιστάσεις και τις αγορές πάνω στις στηρίξεις με λιγότερη συμμετοχή (στις αγορές) λόγω της μακροχρόνιας πτωτικής τάσης.

gd

Σημαντικά επίπεδα στον ΓΔ είναι βραχυπρόθεσμα το 632-635 ως αντίσταση και το 610-600 ως στήριξη. Διάσπαση της αντίστασης μας στέλνει στο 650-680 (ανοίγει και ψηλότερους στόχους ύπο προυποθέσεις), ενώ αν σπάσει η στήριξη πρώτος στόχος είναι το 580.

Η ΑΛΦΑ είναι η οδηγός στις τράπεζες και τα νέα υψηλά με αποκλίσεις με κάνουν να περιμένω διόρθωση προς το 1,65€ όπου είναι σημαντικότατη στήριξη. Αν την κρατήσει θα δεί πάνω από 2€ στην επόμενη κίνηση.

alpha

Η ΔΕΗ έχει σημαντικότατη αντίσταση στο 3,16€…περισσότερες πιθανότητες δίνω στην απόρριψη και στο πτωτικό γύρισμα. Στήριξη το 2.95€ η οποία αν σπάσει θα είναι πολύ κακό σημάδι για τους λονγκ γιατί μπορεί να φέρει την μετοχή μέχρι και το 2,65€. Ενδιάμεση σημαντική στήριξη το 2,83€.

ppc

Ο ΟΠΑΠ δείχνει σημάδια διορθωτικής κίνησης. Σημείο κλειδί το 8,30€. Αν το κρατήσει μπορεί και να συνεχίσει ανοδικά. Αν το σπάσει μπορεί να δει και κάτω από τα 8€.

opap

Τα ΕΛΠΕ έκαναν ανοδική διάσπαση και επέστρεψαν στο 4,10€ για επιβεβαίωση. Μέχρι στιγμής όλα καλά εδώ και έτοιμο να συνεχίσει ανοδικά αρκεί να μην διασπάσει πτωτικά τα πρόσφατα χαμηλά στο 4,13€. Προσωπικά θα έδινα λίγο αέρα μέχρι το 4,05€.

elpe

Τέλος ο ΤΙΤΚ έχει φτιάξει μία πολύ ωραία εικόνα κορύφωσης με σχηματισμό ΩΚΩ. Σημαντική στήριξη το 20,30€ και αντίσταση το 21,80€.

titk titk

Προσοχή. Η μακροχρόνια γραμμή στήριξης είναι στα 17€. Αν απορριφθεί εδώ πολύ πιθανό να δεί αυτό τον στόχο.

καλή συνέχεια και καλό trading

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.