Γερακίσιες ματιές σε FTSE, ΑΛΦΑ,ΕΛΛΑΚΤΩΡ,ΕΛΠΕ,ΕΧΑΕ,ΤΙΤΚ και στην τάση του ΧΑ

Οι πρώτες ενδείξεις;
November 16, 2016
Πήραν μπρος οι τράπεζες
November 17, 2016

Καλημέρα σας!!!

Πανηγύρια και χαρές κατα την διάρκεια της επίσκεψης με τον Μπαράκ..Ακόμα και το ΧΑ χάρηκε. Εγω βέβαια τρελαίνομαι όταν ρίχνω κάποιες πρωινές ματίες στις κλασσικές εκπομπές και αναφέρονται στην σκληρή…αλλά πολύ σκληρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Θα τα ισοπεδώσουν όλα…μαζί..όχι χώρια..

Πάμε με το ΧΑ TREND

xa-trend

FTSE

Φαντάζομαι θυμάστε το διαγραμμα μου…Η αγορά κράτησε και γύρισε ακριβώς εκεί…τώρα βλέπετε τι θα ήθελα να δώ για να παίξω , εξτρά, τον δείκτη…(Μην ξεχνάτε έχουμε και το ΧΑ TREND)

ftase

 

ΑΛΦΑ

Κάνει την συνηθισμένη διαδρομή…Το έιχα σχεδιάσει. Αν και παραδέχομαι πως ήταν δύσκολο να παιχτεί. Θελει να είσαι απο πάνω κατα την διαρκεια της συνεδριάσης.

alpha

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Θα αγόραζα την διορθωση του αλλα όπως το έχω σχεδιάσει..Τιποτα άλλο..Εαν βέβαια είσαι ήδη μέσα..μια χαρά..

ellaktor

ΕΛΠΕ

Οι ζώνες δουλεψαν άψογα..

elpe

ΕΧΑΕ

Οι πιθανότητες λένε αυτό..Αλλα το έχουν δει πολλοι..Αναμονή..Με ένα σφιχτό στοπ, είμαστε οκ.

 

exae

 

ΤΙΤΚ

Sorry αλλά εδώ το σήμα αναστροφής τα έσπασε..

titk

Επίσης θα ήθελα να δείτε και το ημερήσιο κερί της ΜΕΤΚ…ίσως αξιζει…

Αυτά για τώρα…Ελπίζω να έιστε όσο τον δυνατόν καλύτερα μέσα ένα περιβάλλον το οποιο δεν σου επιτρέπει να ονειρευσαι ιδιαίτερα..

Καλό trading!! THEHAWKTRADER

 

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.