Για όλους έχει ο μπαξές…

Τραπεζικός δείκτης σε πλάγιο-ανοδική κίνηση
August 2, 2017
EURUSD short-term reversal expected
August 3, 2017

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

 

Έχουμε και λέμε…Νέο νομοσχέδιο για την παιδεία..καταργούν την αριστεία παντού…Η Βαρουφιαβα καλά κρατεί και όλοι να παίζουν κλαπατσίμπαλα..Βγήκαμε στις αγορές και τσιμπάμε δανεικά….Ο Αμερικάνος νέα υψηλά…ο Γερμανός σε διόρθωση..

Μια χαρά…έχουμε αρκετά να ασχολούμαστε!!

 

Για πάμε…

 

Δεν θα σχολιάσω όσα είναι ανοιχτά και έχω αναφερθεί πρόσφατα στο συνδρομητικό κομμάτι…

 

ΜΠΕΛΑ

Είχα σημειώσει 2 ζώνες. Η λογική λέει πως σε αυτήν την περίπτωση δεν μπαίνεις στην πρώτη μετά μπούνια αφού έχεις αναγνωρίσει την πιθανότητα να έχουμε και δεύτερο κατέβασμα. Η αλήθεια είναι πως δεν είδα κάποια σοβαρή αντίδραση στην πρώτη ζώνη ενώ στην δεύτερη είδαμε ένα ενδιαφέρον μάζεμα. Τέλοσπαντων, όπως έλεγα μοιράζεις την τοποθέτηση σου. Την σπας σε δυο ή τρία μέρη. Στην τρέχουσα φάση θα ήμασταν στα χρήματα μας.

 

 

FTSE

Έστω με καθυστέρηση, το ανεβάζω στο ελεύθερο.

 

 

ΣΕΝΤΡ

Την θυμάστε ρε παίδες?? Στο πόντο και σε κέρδη..

 

 

ΕΛΑΣΤΡΟΝ

Για να μην έχετε παράπονο…σήμα αναστροφής..

 

 

Έχουν προκύψει αρκετά σήματα…ήδη τρέχουν ή δεν έχω την δυνατότητα να ανεβάσω άλλα…Έχουμε , όπως προείπα, κάποια ανοιχτά…για να δούμε πως θα παίξουν…

Καλό trading! THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.