Εδώ κρίνεται η μεσοπρόθεσμη τάση του ΧΑ, (Fibonacci speaking)
December 8, 2016
Ετοιμαστείτε για τις 600 μονάδες….
December 12, 2016

Φτάσαμε τον ανοδικό μας στόχο στο 650 και γυρνάμε προς τα πίσω. Η κυματική μέτρηση μας δείχνει οτι μάλλον η ανοδική κίνηση από το 572 πολύ πιθανόν να ολοκληρώθηκε. Τι πρέπει λοιπόν να προσέξουν οι λονγκ και τι θέλουν να δουν οι σορτ; Καταρχήν το πιο σημαντικό σημείο είναι οι 572 μονάδες. Διάσπασή τους θα μας στείλει κατά 99% στις 500 μονάδες. Μέχρι εκεί όμως ο δρόμος είναι μακρύς. Πρώτο σημαντικό σημείο στήριξης οι 620 μονάδες. Μετά είναι οι 600 μονάδες, που αν σπάσουν θα αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες να σπάσουν και οι 572 μονάδες.

Οι πιο αισιόδοξοι δεν θέλουν η πτώση να έχει κινητήρια δομή (5 κύματα) και να μην ξεπεράσει τις 600 μονάδες. Οι απαισιόδοξοι πρέπει να διασπάσουν κυρίως τις 600 μονάδες για να έχουν ελπίδες.

gd

Ακόμη η τεχνική εικόνα είναι υπέρ των λονγκ αλλά υπάρχουν αρκετά σημάδια που δικαιολογούν μία τουλάχιστον διόρθωση προς τις 620 μονάδες.

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.