Οι αναλύσεις μου για το ΧΑ….έρχονται αλλαγές.

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους…η αγορά παραμένει σε ανοδική τροχιά (αφού σπάσει υψηλά και κάνει υψηλότερα χαμηλά) αλλά δεν δείχνει και πολύ ζωντανή αφού οι τράπεζες υποαποδίδουν. Τι σημαίνει αυτό; πολλά και τίποτα μαζί. Ουσιαστική άνοδος στο ΧΑ δεν υπάρχει χωρίς τις τράπεζες, οπότε θέλει πολύ προσοχή το λονγκ…κοιτάμε και το 10ετές που δεν επιβεβαιώνει τους ταύρους. Από την άλλη ο ΓΔ κρατάει τις στηρίξεις του και δίνει νέα υψηλά όπως επιλεκτικά χαρτιά με μπροστάρη τον ΟΠΑΠ τον ΤΙΤΚ και το ΦΦΓΚΡΠ.

gd2

Τεχνικά προσοχή θέλει η διάσπαση του 560 προς τα κάτω αν και όταν έρθει και φυσικά του 550 που θα σηματοδωτήσει κίνηση προς το 520 με πολλές πιθανότητες να το σπάσει. Από την άλλη ένα κλείσιμο πάνω από 575 θα μας σπρώξει προς τις 600 μονάδες…μπας και ξυπνήσουν οι τράπεζες και δούμε ράλλυ πάλι προς τις 650 μονάδες.

FTASE

Ο 25άρης συνεχίζει μέσα στο στενό εύρος τιμών χωρίς να έχει κάνει διάσπαση ακόμη.

OTEFRACTAL

Τα fractal στον ΟΤΕ μου δείχνουν οτι μπορεί το 9 και ψηλότερα να το ξαναδεί…μετά προσοχή στην μπλε γραμμή στήριξης.

ppc

Την άνοδο στην ΔΕΗ δεν την πολυεμπιστεύομαι αλλά όσο κρατάει την κόκκινη ανοδική γραμμή τάσης δεν την ακουμπάω…

mytil

Ο ΜΥΤΙΛ φάνηκε να κάνει ανοδική διάσπαση ενός τριγώνου αλλά με όγκους στα υψηλά (κοντά στα 4€) και πτωτικό γύρισμα δεν είναι και η καλύτερη τεχνική εικόνα. Βέβαια όσο κρατάει το 3,83€ έχουν ελπίδες οι λονγκ.

ALPHA

Η ΑΛΦΑ όπως και όλες οι τράπεζες έδωσαν σημάδια ζωής την Παρασκευή. Όπως έγραψα και στο twitter την Πέμπτη έκλεισα τις σορτ θέσεις μου στις τράπεζες. Και στην ΑΛΦΑ και στις υπόλοιπες τράπεζες είναι σημαντικότατη στήριξη τα χαμηλά των προηγούμενων 2 συνεδριάσεων. Αν έβγαινα λονγκ θα έβαζα στοπ εκεί.

ETE

Αυτό είναι το fractal της Εθνικής που έστειλα στους συνδρομητές την Πέμπτη και ένας από τους 2 λόγους που έκλεισα τα σορτ στις τράπεζες την Πέμπτη.

Στους παρακάτω συνδέσμους θα μπορέσετε να διαβάσετε τις αναλύσεις που έστελνα τον τελευταίο καιρό στους συνδρομητές της υπηρεσίας GREEK STOCK MARKET ANALYSIS. Σύντομα θα σας παρουσιάσω και την νέα υπηρεσία με τους νέους συνεργάτες μου που σιγά σιγά έχετε αρχίσει και μαθαίνετε από τις αναλύσεις τους. Όχι οτι χρειάζονται συστάσεις, τους ξέρετε και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα φτιάξουμε μία νέα δυνατή ομάδα ανάλυσης για το ΧΑ.

Οι σύνδεσμοι με τις αναλύσεις μου.

19-7

20-7

21-7

26-7

26-7 Βonus

27-7

28-7

28-7 Βonus

28-7 Βonus2

Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε το άρθρο αυτό. Για απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της σελίδας, για πιθανές συνεργασίες μην διστάσετε να μου στείλετε μήνυμα στο admin@trading2day.com

ΥΓ. Επειδή ήρθε και η ώρα των διακοπών, από τις 8 μέχρι τις 19 Αυγούστου οι υπηρεσίες θα υπολειτουργούν. Η νέα υπηρεσία θα διατίθεται δωρεάν και θα παρουσιαστεί σύντομα.

Leave a Reply