Οι επιλογές για τον επόμενο μήνα….

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Καλημέρα σας, λόγω αρκετού υλικού το συνδρομητικό άρθρο που γράφω κάθε Τρίτη το ανεβάζω σήμερα γιατί υπάρχουν πράγματα που δείχνουν ενδιαφέρον. Καταρχήν, η θέση στην ΒΙΟ έκλεισε, κρατάμε σορτ ΕΥΡΩΒ, λονγκ ΕΥΔΑΠ και ΜΠΕΛΑ.

ΕΥΔΑΠ παραμένει μέσα στο ανοδικό της κανάλι. Με διάσπαση του 6,17€ ενισχύω την θέση μου.

ΕΥΡΩΒ το πολύ να πάει μέχρι το 0,95-0,96€, περιμένω απόρριψη στο Ichimoku cloud. Αν το διασπάσει σε 4ωρο προς τα πάνω κλείνω θέση.

EXAE

Αγοράζω ΕΧΑΕ. Το πολύ να τεστάρει και τα επίπεδα προς τα 5,10€ αλλά έχει γυρίσει πίσω στα επίπεδα τιμών από όπου ξεκίνησε την προηγούμενη άνοδο. Συσσωρεύει….Στοπ τα 5€.

ΤΙΤΚ διορθωτικό γύρισμα προς τα 23€ και η δομή της ανόδου μου δείχνει οτι τουλάχιστον θέλει να κινηθεί προς τα 25€ αν όχι προς νέα υψηλά. Ανοίγω και εδώ θέση. Στοπ 23€

ΟΠΑΠ στο 38% διόρθωση μπορεί να τελείωσε την πτώση. Και εδώ αγοράζω 9,40-9,45€ με μεσοπρόθεσμο ορίζοντα. Στοπ για την ώρα δεν έχει προσδιοριστεί αλλά μάλλον κάτω από το 9,25€ θα κλείσω αν σπάσει.

 

Μετά από ένα καλό τρίμηνο-τετράμηνο ήρθε η ζημιά από την ΒΙΟΧΑΛΚΟ….κυρίως γιατί δεν τήρησα το αρχικό μου πλάνο…ας γίνει λοιπόν μάθημα για το μέλλον…καλή συνέχεια σε όλους και καλό trading!!!

UPDATE: επειδή η αγορά είναι ρηχή, μετοχές όπως ΤΙΤΚ ΕΧΑΕ είναι λίγο δύσκολο να τις αγοράσεις στα επίπεδα που θέλεις και στις ποσότητες που θέλεις, εννοείται οτι ΄ξεκινάω’ αγορές..δεν μπορώ να αγοράσω τις θέσεις που θέλω μέσα σε μία μέρα. Αυτό και καλό και κακό είναι, γιατί από την μία αν πέσουν οι τιμές θα αγοράζω χαμηλότερα, αν από την άλλη ξεκινήσει άνοδος δεν θα έχω όλη την θέση που θέλω. Αλλά σε γενικές γραμμές είμαι αγοραστής ΤΙΤΚ, ΕΧΑΕ, ΟΠΑΠ, και φυσικά ΕΥΔΑΠ ενισχύω με διάσπαση.

 

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply