Η ΕΤΕ έδειξε τον δρόμο…

Αρμονικές ματιές
July 28, 2017
Τα “θηράματα” αυξάνονται, οι παγίδες πληθαίνουν…
July 31, 2017

Καλημέρα και καλή Παρασκευή…

 

Τελευταία ημέρα για την εβδομάδα και έχουμε διόρθωση μπροστά μας..Σε γενικές αλλά και ειδικές γραμμές τα πάμε καλά…και φανταστείτε πως δεν ανεβάζω τα πάντα λόγω συγκεκριμένου προγράμματος που πρέπει να τηρούμε…Φυσιολογικό…

 

ΕΤΕ

Ξεκινώ από το καλύτερο..με διαφορά…Σερβίραμε το αγοραστικό σήμα..και πριν καν κορυφώσει, σας έδωσα στο πιάτο το αρνητικό – αρκουδιάρικο σενάριο μου..Μάλιστα συνοδεύτηκε με σήμα πώλησης..Τι άλλο θέλετε?

 

Κρίμα που δεν είχα διαθέσιμη ημέρα για την ΕΥΡΩΒ και ΠΕΙΡ… :)

 

 

ΔΡΟΜΕΑΣ

Παπα πα…Απίστευτο…Ελπίζω να το θυμάστε…

 

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Δείτε πόσο κοντά δόθηκε το σήμα πώλησης…Σας έχω πει πάλι….Είμαστε σε ετοιμότητα και ας μας πετάξει λίγο νωρίτερα έξω…Τουλάχιστον..? Μερική κατοχύρωση κερδών..

 

 

ΣΕΝΤΡ

Ωπα..βγήκε στην σέντρα νέο σήμα αγοράς…Με επιφύλαξη καθώς είναι μικρής εμπορευσιμότητας αλλά με πιστούς οπαδούς.

 

Η ΟΛΘ ακυρώθηκε….Η ΕΕΕ είναι σε κέρδη..η GRIV έδωσε μεροκάμματο…η ΜΠΕΛΑ αναμένεται…η ΤΕΛΛ έφυγε ψηλότερα..αλλά και πάλι γύρισε στο ίδιο σημείο..

 

Αυτά για το κλείσιμο…Πάμε για την Δευτέρα με νέα σήματα…

Καλό Trading!!! THEHAWKTRADER

Στο συνδρομητικό του άρθρο της περασμένης Δευτέρας το Γεράκι ‘άρπαξε’ το σήμα πώλησης στην ΕΤΕ και το μοιράστηκε με τους συνδρομητές μας. Εδώ το ξεκλειδωμένο άρθρο. Εδώ την ξαναέδωσε στο ελεύθερο…όπου έδωσε και το σήμα για τον Δρομέα…

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.