Η μεσοπρόθεσμη εικόνα έξι μετοχών.

This is NOT the time to be short cryptos
April 10, 2018
Interesting patterns for ETF’s (USO, OIH and JO)
April 11, 2018

 

Χριστός Ανέστη !!! και Χρόνια Πολλά !!! σε όλους. Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους εσάς και τις οικογένειες σας.

Cenergy

Στο εβδομαδιαίο διάγραμμα της Cenergy έχουμε ένα bullish Hammer στο τέλος της καθοδικής κίνησης αρχόμενης από τα 1,60€. Η καθοδική κίνηση διορθώνει την προηγούμενη ανοδική κίνηση κατά 50%. Ο σχηματισμός μας δίνει είσοδο στα 1,188€ και στοπ στα 1,080€. Η διάσπαση της κατερχόμενης γραμμής τάσης  ενισχύει τις θέσεις των βραχυπρόθεσμων ταύρων  οι οποίοι έχουν ως στόχο την περιοχή στα 1,35-1,41€

Avax

Η διόρθωση … της διόρθωσης … ω διόρθωση … ο αρμονικός σχηματισμός ολοκληρώθηκε στα 1,00€ και διορθώνει την προηγούμενη καθοδική κίνηση … έκτοτε διορθώνει τον σχηματισμό και περιμένουμε να έρθει σε επαφή με την περιοχή των 0,56-0,66€ και εκεί θα την επανεξετάσουμε ..

Έλαστρον

Κινείται πλέον εντός καθοδική σφήνας και βρίσκει στήριξη στα 1,35€ . Ανοδική διάσπαση της σφήνας ανοίγει τον δρόμο προς το υψηλό των 1,74€ και ύστερα προς τα 1,88-2,00€.

Πλαστικά Θράκης

Σε πλάγια κίνηση μεταξύ των συγκλινουσών γραμμών και πάνω από την γραμμή στήριξης στα 2,25-2,30€. Ο εβδομαδιαίος RSI παραμένει πάνω από την γραμμή στήριξης του. Απώλεια των στηρίξεων μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση και να ωθήσει την τιμή προς το επόμενο επίπεδο ενδιαφέροντος στα 1,64-1,93€. Στην αντίθετη περίπτωση, της ανοδικής διάσπασης της άνω κατερχόμενης γραμμής θα έχουμε σήμα εισόδου για τους long.

ΕΛΧΑ

Σε αλλαγή της μέσο-μακροπρόθεσμης τάσης με την υπέρβαση των ενδιάμεσων υψηλών στα 1,42€ και 2,09€. Όμως, η παραβολική ανοδική κίνηση από το χαμηλό των 0,193€ ενδέχεται να διορθώσει την τιμή κατά 38-50% και να δοκιμάσει την περιοχή στα 1,15-1,37€.

 

Σαράντης

Αρμονικός σχηματισμός στα 16,55€ με αρνητική απόκλιση στον μηνιαίο RSI. Η διόρθωση απαιτεί τον χρόνο της. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί πέριξ των 11,75-12,73€ και από εκεί να ξεκινήσει μια νέα ανοδική τροχιά.

Καλό trading σε όλους.

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com