Οι παγιδούλες μας βγάζουν μικρά θηράματα….

Αλλαγή θέσης (Τράπεζες)
March 21, 2017
Βραχυπρόθεσμοι στόχοι και σημεία αντιστροφής
March 22, 2017

Την καλημέρα μου…

Μεσοβδόμαδα και πάμε να δουμε εάν έχουμε πιασει κάποια καλή ψαριά. Εστω και εαν οι συνθήκες δεν είναι τόσο καλές…Γράφοντας σήμερα, είχαμε μια πολύ σοβαρή ημερήσια διορθωση στους δείκτες εξωτερικου (το οποίο ακόμα δεν έχει αιτιολογηθεί επαρκώς – μάλλον οι ειδικοί αδυνατούν) η οποία δεν θεωρώ – όσο μπορώ να προβλέψω- θα επηρεάσει καταλυτικά την αγορά μας..Δοξα τον Θεό…έχουμε τους δικους μας καταλύτες..

ΕΕΕ

Ελπίζω να την θυμάστε…Είχε ανεβεί εγκαίρως και τελικά έγκυρα….Έδωσε και δίνει καποια ποντάκια…

ΟΠΑΠ

Έδωσα οδηγίες για την Δευτέρα…και συνέχισε με την Τρίτη…Ήμουν προσκείμενος στην ανοδική διαφυγή…Νάτην…

ΕΛΛ

Ώπα…σήμα αναστροφής τάσης….Στην λίστα μας..

ΦΦΓΚΡΠ

Αμάν..αμάν…Τι βλέπουμε εδώ….Είχαμε σήμα απο Παρασκευή…Το διαβάσατε νωρίς την Δευτέρα..Έδωσε ευκαιρία για αγορά και χαμηλότερα…και τελικά νέο υψηλό…Τι όμορφο..

Τρία review και ένα νέο….πάλι καλά…Έχουμε και μερικά ακόμα ανοιχτά υπο παρακολούθηση…Σε γενικές γραμμές, οι παγιδούλες πάνε μια χαρά….

THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.