Η πίεση σε τράπεζες προκαλεί πονοκεφαλο…

Θα δούμε φως;
November 7, 2017
Πιθανά σημεία αναστροφής
November 8, 2017

Καλημέρα σας!!!!

 

Πίεση…Στην αγορά κυρίως τραπεζών και ορισμένων χαρτιών…Αλλά τα βλέπετε και μόνοι σας. Δεν χρειάζεται να τα γράφω και εγώ… Το σήμα αναστροφής σε MOH δεν βγήκε καθώς συνέχισε ψηλότερα…και μπράβο στο χαρτί…για πάμε να δούμε λίγο τι παίζει..

 

FTSE

Έγραψα πως θέλει κλείσιμο πάνω από τον κινητό..Κατά μια έννοια έκανε retest μέσα στην εβδομάδα. Προσοχή τώρα στην συσσώρευση η οποία είναι πιθανή…Βέβαια δεν χρειάζεται να πούμε τι 8α συμβεί εάν λυθεί προς τα κάτω..Γενικά θέλουμε κλείσιμο πάνω από το υψηλό της προηγουμένης εβδομάδας…

 

 

 

ΓΔ

Εδώ έχουμε ένα διαφορετικό θέμα…Στο ημερήσιο σχηματίζει ένα συμμετρικό κανάλι..Εάν διασπαστεί καθοδικά, θα λέμε πως είναι κρίμα μην σορτάρουμε..Οι ταύροι θέλουν να παραμείνουμε μέσα..

 

ΑΒΑΞ

Σας είπα….τσεπώνουμεεεεεεεε……

 

 

ΙΝΛΟΤ

Έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον…καθώς φαίνεται να σπάει την γραμμή και να την τεστάρει…απλά δίνουμε λίγο την προσοχή μας εαν υπάρχει μια γενικότερη διάθεση για διόρθωση..

 

 

Δεν έχω κάτι άλλο…Ούτε προέκυψαν σήματα αναστροφής…

Καλό trading!! THEHAWKTRADER!!!

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.