Οι τράπεζες το καύσιμο του ράλυ

 

Καλημέρα σε όλους, εδώ και καιρό έχουμε δείξει τις αποκλίσεις και τις επεκτάσεις των κυμάτων στις τράπεζες και τον τραπεζικό. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα δώσει το 2,31€ στην ΑΛΦΑ ώς στόχο ολοκλήρωσης τους 3ου κύματος. Περιμένω πλέον βαθύτερο γύρισμα στις τράπεζες και πιστεύω οτι έχουμε ήδη ξεκινήσει στην καλύτερη των περιπτώσεων το 4ο κύμα. Στα παρακάτω διαγράμματα οι στόχοι ολοκλήρωσης του 4ου κύματος και οι περιοχές στήριξης βρίσκονται μεταξύ 23,6% και 38% Fibonacci retracement. Μόνο στην ΠΕΙΡ μπορεί να δούμε ακόμη και το 50% ως πιο αδύναμη.

Ξαφνικά έχουν ξεπηδήσει σε όλα τα site ειδήσεις και άρθρα οτι όλα πάνε καλά και όλα τέλεια…..δεν λέω μπορεί…μακάρι, αλλά δεν παύει να είναι σημάδι της αλλαγής του κλίματος στην αγορά….η ειδησεογραφία ήταν μαύρη στα χαμηλά….και υπεραισιόδοξη μετά από ένα τρελό ράλυ στην αγορά με παραβολική άνοδο….δεν λέω μπορεί να πάμε και ψηλότερα, αλλά η αγορά θέλει πολύ προσοχή. Εγώ θα σκεφτώ αγορές μόνο στα σημεία Φιμπο που θεωρώ μπορεί να ολοκληρωθεί ένα κύμα.

 

Αν δείτε τα διαγράμματα από πάνω, παρόμοια κίνηση στους ταλαντωτές είχαμε και σε προηγούμενη ανοδική κίνηση. Θεωρώ πως θα έχουμε επανάληψη της κίνησης εκείνης, άρα δεν έχουμε τελειώσει με το πάνω.

Εννοείται πως αν ανοίξω κάποια νέα θέση θα ενημερώσω άμεσα.

Στόχοι: ALPHA 2.15-2.07 ΕΤΕ 0,30-0,29€ ΠΕΙΡ 0,20€ ΕΥΡΩΒ 0,77-0,80€ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ 970-950

 

Αυτοί οι στόχοι δεν είναι για short αλλά για πιθανά σημεία εισόδου για λονγκ θέσεις στις τράπεζες.

 

One thought on “Οι τράπεζες το καύσιμο του ράλυ

Leave a Reply