Οι τρεις μικρές εταιρίες και ο καλός trader

Διαγραμματική ανάλυση ΙΑΣΩ
June 8, 2017
Απέραντη στασιμότητα…
June 9, 2017

 

Οι τρεις μικρές εταιρίες είναι σε φάσεις ανόδου τις οποίες ένας καλός trader θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί.

Το Ιατρικό Αθηνών πέρασε πέρσι σε κέρδη από ζημιές και το αποτέλεσμα αποτυπώθηκε στο διάγραμμα με μια ισχυρή άνοδος από τα 0,549€ στα 1,15€. Έσπασε αλλά όχι αποφασιστικά την ζώνη αντίστασης στα 0,98-1,12€. Μια οπισθοχώρηση μπορεί να είναι ευκαιρία για τοποθέτηση, αφού ο επόμενος στόχος θα είναι η ζώνη στα 1,51-1,80€.

Η Profile μια εταιρεία με σταθερή κερδοφορία και ενισχυμένη εξωστρέφεια δεν θα μπορούσε να μην έχει καλή διαγραμματική εικόνα. Κατάφερε να σπάσει το υψηλό στα 0,549€ και να χτυπήσει τον στόχο της στην ζώνη των 0,62-0,68€. Μια οπισθοχώρηση ήταν αναμενόμενη, με σκοπό την δοκιμασία της διασπασθείσας πλέον στήριξης. Δεν αποκλείεται μια μικρή συσσώρευση προτού πάρει ξανά τον δρόμο προς τα πάνω. Με την αποφασιστική διάσπαση της αντίστασης θα ανοίξει και ο δρόμος για την επόμενη στην ζώνη 0,80-0,87€.

 

 

Εξαιρετική και η πορεία της AS Company από τα 0,15€ έως τα 1,28€. Ο στόχος είναι η ζώνη στα 1,38-1,73€.Πιθανόν από εκεί να υπάρξει διόρθωση η οποία να είναι μια δεύτερη ευκαιρία για  όσους δεν τοποθετήθηκαν.

 

Καλό trading!!! .. σε όλους

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com