Οι τρεις μικρές κυρίες

Trying to forecast the next big move in SPX
September 8, 2017
Οι “ρυθμιστές”…
September 8, 2017

 

Η αγορά κινείται πλάγια με τις βραχυπρόθεσμες αρκούδες να έχουν το πάνω χέρι. Περιμένουν το κατάλληλο σημείο για να ενισχύσουν τις θέσεις τους. Οι ταύροι παραμένουν ήρεμοι, και περιμένουν να έρθει η κατάλληλη στήριξη για να τοποθετηθούν.

Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά σε τρεις μικρές κυρίες: KANAK, KLM και KORRES

KANAK

Αλλαγή επιπέδου για την Κανάκης από την στιγμή που διάσπασε ανοδικά την μακροπρόθεσμη αντίσταση στα 2,56€. Ο πρώτος στόχος του πυθμένα έχει πιαστεί. Με τους σε ημερήσιο και εβδομαδιαίο επίπεδο να έχουν μειωθεί και τους τεχνικούς δείκτες να είναι σε υπέρ-αγορασμένη κατάσταση τα περιθώρια της ανόδου στενεύουν.

KLM

Εξαιρετική η πορεία της ΚΛΜ από την στιγμή που διέσπασε τα 0,35€. Η επιταχυνόμενη ανοδική βρήκε αντίσταση στο προηγούμενο εβδομαδιαίο υψηλό στα 0,88€. Ο σχηματισμός three falling Peaks, έχει την γραμμή επιβεβαίωσης στα 0,722€. Καθοδική διάσπαση με αυξημένο όγκο μπορεί να ανοίξει τον δρόμο προς τα 0,564€. Η διόρθωση μπορεί να είναι ευκαιρία για τοποθέτηση.

KORRES

Βρίσκεται ακόμα εντός του μακροπρόθεσμου πυθμένα. Περιμένουμε την διάσπαση της αντίστασης με αυξημένο όγκο για να τοποθετηθούμε. Σε αυτή την περίπτωση ο στόχος ενδεχομένως να είναι στην περιοχή των 5,53-6,32€

Καλό trading και καλό Σ/Κ

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com